Η Ρεάλ Σοσιεδάδ έχασε αρκετές ευκαιρίες στην έδρα της Χετάφε και το πλήρωσε, φεύγοντας με την ήττα (2-1) που την άφησε στη μέση του βαθμολογικού πίνακα της Πριμέρα.
Μπορεί στο Σαν Σεμπαστιάν να έχει πετάξει αρκετούς βαθμούς τη φετινή σεζόν, ωστόσο μακριά από αυτό η Ρεάλ Σοσιεδάδ έχει μάθει τον τρόπο να μαζεύει νίκες που να τη διατηρούν σε απόσταση αναπνοής από την πρώτη εξάδα.
Οι παίκτες του Εουσέμπιο Σακριστάν, ωστόσο, έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να πάρουν μια «καθαρή» νίκη στην έδρα της Χετάφε, και αφού δεν της έκαναν γκολ, το... πλήρωσαν.
Μία αντεπίθεση στο πέμπτο μόλις λεπτό και μία πανέξυπνη κάθετη του Γιανουζάι έβγαλε τετ-α-τετ τον Ογιαρθάμπαλ, ο οποίος με εύστοχο πλασέ άνοιξε το σκορ για τη Σοσιεδάδ (0-1).
Οι φιλοξενούμενοι κυριαρχούσαν στο ματς, χάνοντας ευκαιρίες και στο δεύτερο μέρος για να «κλειδώσουν» τη νίκη.
Αφού δεν έφτασαν σε ένα δεύτερο τέρμα, τιμωρήθηκαν από τη Χετάφε, η οποία στο 78’ ισοφάρισε με τον Άνχελ (1-1). Και σαν να μην έφτανε αυτό με πέναλτι του Μολίνα στο 84’ οι γηπεδούχοι γύρισαν το ματς, κλέβοντας το τρίποντο (2-1).
Η ήττα κράτησε τη Ρεάλ Σοσιεδάδ στη μέση του βαθμολογικού πίνακα της Πριμέρα, με τη Χετάφε να παίρνει βαθιά ανάσα από τη διακεκαυμένη ζώνη.
Πηγή: sdna
Μιλώντας στα ΜΜΕ πριν την έναρξη της προετοιμασίας της Εθνικής μας, ο προπονητής Απόστολο Μάντζιος συνεχάρη τις κυπριακές ομάδες για την πορεία τους στην Ευρώπη, αναφέρθηκε στις δυσκολίες και στους στόχος της ομάδας μας στους αγώνες με Αυστρία και Ρουμανία καθώς και στην κλήση του Φαμπιάνο.
Στον χαιρετισμό του στη σημερινή Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Χάρης Λοϊζίδης τοποθετήθηκε για το θέμα με τις οφειλές των σωματείων και την έκταση που πήρε.