Ακολουθήστε μας στο Google news
Με δύο παιχνίδια λιγότερα, από τις ομάδες που βρίσκονται στις δύο πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα (Ανόρθωση και ΑΕΚ), η 3η στη βαθμολογία Πάφος FC αντιμετωπίζει η ώρα 18:00 στο Παφιακό Στάδιο τον Άρη για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος πρώτης κατηγορίας.
Μετά τον εκτός έδρας βαθμό ισοπαλίας που πήρε η ομάδα του Λούκα Έλσνερ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» από την Ανόρθωση, η Πάφος FC δεν θέλει να σκέφτεται ότι θα έχει βαθμολογικές απώλειες μέσα στην έδρα της από τον Άρη.
Φυσικά, αναμένουν έναν Άρη σαφώς βελτιωμένο και με καλή ψυχολογία, μετά την πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της ελαφράς ταξιαρχίας που πήρε την περασμένη αγωνιστική, εντούτοις, οι παίκτες της Πάφου FC δεν «πετάνε στα σύννεφα» ούτε και αυτοί από την αξιοζήλευτη τους μέχρι στιγμής πορεία και θα θελήσουν να δώσουν συνέχεια στην ανοδική πορεία.
Πιθανό σχήμα για την Πάφο FC είναι Κόπριβετς κάτω από τα δοκάρια, Όριτς, Πογιέτ και Ντομίνγκες στην άμυνα, Μοστέφα και Φυλακτού ως ανασταλτικά χαφ, με Γκάμπος και Γιάνζα στα «φτερά» και επιθετική τριάδα τους Μπρουλς, Ντεούλ και Καμαρά.
Η Ανόρθωση ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας, πως μπορεί να δει τα φιλικά παιχνίδια στην Ελλάδα σε live Streaming απευθείας στο κινητό ή τον υπολογιστή του.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
14/07 @ 18:34
H ανακοίνωση της Πάφου.
10/07 @ 13:50
O Δημήτρης Δημητρίου αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής στο πρωτάθλημα της Ινδίας και μέσω social media ο σύνδεσμος προπονητών Κύπρου τον συνεγχάρει.
10/07 @ 12:10
Διαβάστε την ενημέρωση από την ΚΟΠ
09/07 @ 10:37
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, με αφορμή την απόφαση του Υπουργείου Άμυνας να αποδεχτεί ένα πάγιο αίτημα του Συνδέσμου για την αύξηση του αριθμού των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών στους οποίους παρέχονται διευκολύνσεις, κάνοντας παράλληλα «επίθεση» στον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
09/07 @ 10:04
Στη σημερινή του ανακοίνωση ο ΠΑ.Σ.Π. για τις διευκολύνσεις των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών, έριξε αρκετά... «καρφιά» προς τον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
09/07 @ 09:42
Με μεγάλη ικανοποίηση, ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών ενημερώθηκε για την απόφαση του Υπουργείου Άμυνας να αποδεχτεί ένα πάγιο αίτημα του Συνδέσμου μας για την αύξηση του αριθμού των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών, στους οποίους παρέχονται διευκολύνσεις.
BEST OF THEMASPORTS