Χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα η Ρόμα επικράτησε με 1-0 της Μπολόνια στο «Ολίμπικο» για την 11η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος. Δεν αγωνίστηκαν οι τραυματίες Βασίλης Τοροσίδης και Κώστας Μανωλάς.
Το γκολ που έκρινε την αποψινή αναμέτρηση σημείωσε ο Ιταλοαιγύπτιος διεθνής επιθετικός Στεφάν Ελ Σαραούι στο 33ο λεπτό, με ωραίο αριστερό βολέ στην κίνηση μέσα από την περιοχή, μετά από εκτέλεση κόρνερ του 21χρονου κεντρικού μέσου Λορέντσο Πελεγκρίνι, επιτρέποντας στην ομάδα του Εουσέμπιο ντι Φραντσέσκι να πλησιάσει στους τέσσερις πόντους τις Γιουβέντους και Νάπολι, οι οποίες συγκατοικούν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Serie A, έχοντας μάλιστα ένα παιχνίδι λιγότερο από τους περυσινούς φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ, και αφήνοντας τους «ροσομπλού» 11ους, με 14 βαθμούς.
Πηγή: www.sdna.gr
Μια μοναδική και αποτελεσματική πρωτοβουλία που αναπτύχθηκε από τον Βουλευτή του Εργατικού Κόμματος της Αγγλίας, Δρ. Σάιμον Οφερ ο οποίος τυγχάνει να είναι και πρώην γενικός ιατρός, με τον ιδιοκτήτη μιας εταιρείας της Ecotricity ο οποίος είναι Πρόεδρος μιας ποδοσφαιρικής ομάδας ερασιτεχνικής κατηγορίας της Green Rovers , μου έκανε εξαιρετική εντύπωση.
Η σπουδαία εκτός έδρας νίκη της Πάφου επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ με 0-1, έδωσε στην Κύπρο 250 βαθμούς στη βαθμολογία της UEFA και της επέτρεψε να μειώσει και άλλο την απόσταση από το 19ο Ισραήλ, το οποίο έχει πλέον, 588 πόντους περισσότερους από τη χώρα μας!
Την απόλυτη συμφωνία του με τις δηλώσεις του Προέδρου της Διεθνούς Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών - FIFPRO (International Federation of Professional Footballers), Sergio Marchi, σχετικά με την τακτική του Προέδρου της FIFA Τζοβάνι Ινφαντίνο, εξέφρασε στο ΚΥΠΕ ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του Παγκυπρίου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών Σπύρος Νεοφυτίδης.
Έβαλαν βάσεις πρόκρισεις στους επόμενους γύρους των ευρωπαϊκών διοργανώσεων οι κυπριακές ομάδες μετά τους πρώτους αγώνες για τον Β' προκριματικό σε Τσάμπιονς, Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ.