Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο ΑΠΟΕΛ επανήλθε στις προπονήσεις μετά τον χθεσινό αναβληθέντα αγώνα με τον Απόλλωνα. Η συνέχεια των γαλαζοκιτρίνων, λίγο-πολύ είναι παρόμοια με το τελευταίο χρονικό διάστημα, δίνοντας... σερί παιχνίδια.
Ωστόσο, ο Γιώργος Δώνης είδε τους ποδοσφαιριστές του να ανεβάζουν ρυθμούς, κάτι που θα τον βοηθήσει εν όψει της συνέχειας.
Στη σημερινή(26/10) προπόνηση που ολοκληρώθηκε το απόγευμα, τέσσερις ποδοσφαιριστές ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, δύο φυσιοθεραπεία και με τον Ορ να ακολουθεί πρόγραμμα επαναφοράς.
Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση:
Carlao, Bertoglio, Βούρος και Ιωάννου έκαναν σήμερα ατομικό πρόγραμμα. Φυσιοθεραπεία οι Lago και Ebecilio. Πρόγραμμα επαναφοράς έκανε ο Oar.
Η ήττα της Μπόντο/Γκλιμτ στο «Ολίμπικο» από τη Λάτσιο εξασφαλίζει πλέον στον Ολυμπιακό τη συμμετοχή του στη League Phase του Champions League της επόμενης σεζόν.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
15/04 @ 20:11
Η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, σε συνεδρία που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 15 Απριλίου 2025, αποφάσισε τα πιο κάτω:
14/04 @ 17:53
Η ανακοίνωση.
14/04 @ 17:01
Ενημέρωση από τον ΚΟΑ στις ομάδες που αγωνίζονται στο Μακάρειο, πως το στάδιο θα κλείσει τις πόρτες του στις 4 Σεπτεμβρίου του 2025.
12/04 @ 08:48
Συνέχεια στη δράση για το Β' γκρουπ σήμερα με πολύ σημαντικούς αγώνες για την 4η αγωνιστική των πλέι-οφ.
11/04 @ 14:08
Η ΚΟΠ ανακοινώνει τους διαιτητές των αγώνων της Cyprus League by Stoiximan που θα γίνουν στις 12 -13 Απριλίου 2025. Οι αγώνες είναι για την 4η αγωνιστική του Β' ομίλου και για την 5η αγωνιστική του Α' ομίλου.
11/04 @ 13:35
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΛ για τον αγώνα με την Νέα Σαλαμίνα.
BEST OF THEMASPORTS