Ακολουθήστε μας στο Google news
Νωρίτερα η ιστοσελίδα μας σας ενημέρωσε για τα πηγαδάκια στο ΓΣΠ, στο εξ αναβολής ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής μεταξύ ΑΠΟΕΛ – Απόλλων, όπου ο γενικός διευθυντής του σταδίου, Φοίβος Κωνσταντινίδης, είχε αναφέρει ότι η λάσπη ήταν ο βασικός λόγος για αυτή την απόφαση του διαιτητή, Λούκα Σωτηρίου.
Ο ίδιος το πρωί μιλώντας στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95,0 επιβεβαιώσε αυτό και τόνισε:
«Εγώ δεν ξαφνιάστηκα. Κάποια μέρα αυτό θα γινόταν. Ο λόγος είναι ότι είχε ασυνήθιστα μεγάλη βροχή. Η ποσότητα βροχής ήταν πολύ μεγάλη που ήταν κοντά στην έναρξη του αγώνα. Τον Μαιο που γίνεται η συντήρηση, αφαιρούμε τη λάσπη που δημιουργείται. Το γήπεδο δεν έχει χώμα, έχει άμμο. Το ΓΣΠ έχει ενάμιση μήνα ελεύθερο από τους τρεις που απαιτείται. Δυστυχώς δεν αφαιρείται η λάσπη που έπρεπε. Η απορροφητικότητα του γηπέδου μειώνεται. Πρέπει να βρεθούν τρεις μήνες για να αφαιρεθεί η λάσπη και να μπει ο άμμος για να είναι στην κατάσταση που ήταν τα προηγούμενα χρόνια.
Γιατί δεν μπήκαν τα μηχανήματα;
«Τα μηχάνημα μπαίνει για να τρυπήσει το υπέδαφος. Δεν μπήκαν γιατί θα διαλύσει το υπέδαφος».
Μπορεί να ξανά γίνει;
«Υπάρχει πιθανότητα να ξανά συμβεί αυτό. Το πρόβλημα είναι χρόνιο. Πρέπει να βρεθεί τρόπος για να μείνει ελεύθερο το ΓΣΠ για τρείς μήνες. Δηλαδή οι ομάδες να δώσουν προκριματικά σε άλλα γήπεδα και να έρθουν Αύγουστο όταν θα αφαιρεθεί πλήρως η λάσπη. O λόγος που δεν ξεκίνησε το παιχνίδι είναι για να μην χτυπήσουν οι ποδοσφαιριστές. Η μπάλα δεν αναπηδούσε».
Σε μερικές μέρες θα ολοκληρωθεί η μετεγγραφή του Μόργκαν Μπράουν στον Απόλλωνα, ο οποίος έμεινε ελεύθερος μετά από εξαετή θητεία στον Άρη. Ο 26χρονος Άγγλος (γεννημένος στο Λέστερ) έχει ζήσει από την πρώτη μέρα, την «μεταμόρφωση» των πρασίνων της Λεμεσού, από κομπάρσοι σε πρωταγωνιστές…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
26/05 @ 13:23
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
16/05 @ 00:05
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15 Μαϊου στο Monte Caputo στη Λεμεσό, η εκδήλωση για τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ.
15/05 @ 21:14
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.
14/05 @ 21:43
Ο Ανδρόνικος Κακουλλής σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΙΚ
12/05 @ 16:01
Η Ομόνοια 29Μ γύρισε σελίδα και ήδη αρχίζει ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν.
12/05 @ 15:30
Η εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού Άχνας, Κατερίνα Κυριάκου, μίλησε στον SuperSport 104 και στην εκπομπή «Καλημέρα στα ΣΠΟΡ».
BEST OF THEMASPORTS