Στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου μίλησε μετά το ματς κόντρα στην Ανόρθωση ο προπονητής της Πάφου Λούκας Έλσνερ.Διαβάστε τις δηλώσεις του:
«Είναι αρκετά δύσκολο να παίζεις σε αυτή την έδρα, οι παίκτες μας έκαναν θυσία, μείναμε ενωμένοι στις δύσκολες στιγμές.
Να και το παιχνίδι έμεινε στο 0-0, ήταν ένα απολαυστικό παιχνίδι με πάθος και ευκαιρίες. Είμαστε περήφανοι για τους παίκτες μας.
Ευχαριστώ όλους τους οπαδούς που βρέθηκαν στην κερκίδα. Ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ομάδα της Ανόρθωσης.
Εμείς κοιτάζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, θέλουμε να φτιάξουμε μια ομάδα που να μπορεί να κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο».
Αυτή την εβδομάδα, στον απόηχο της 8ης αγωνιστικής του κυπριακού πρωταθλήματος, η ομάδα της Overlap — Άντρεα Καφά, Βάσσος Ηλιάδης, Σοφοκλής Κασκαούνιας και Χαμπής — σχολίασε όσα έγιναν και απάντησε στο μεγάλο ερώτημα: Ποια ομάδα είναι το μεγάλο φαβορί για τον φετινό τίτλο;
Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, κ. Χάρης Λοϊζίδης, μεταβαίνει στη Νιόν της Ελβετίας, έπειτα από πρόσκληση του Προέδρου της UEFA, κ. Αλεξάντερ Τσέφεριν.
Στο επίκεντρο της σημερινής συνεδρίας της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Νομικών βρίσκεται το ζήτημα του οργανωμένου εγκλήματος στην Κύπρο, με αφορμή τη δολοφονία του Σταύρου Δημοσθένους, που έχει προκαλέσει έντονες ανησυχίες για την έξαρση της εγκληματικότητας στην Κύπρο.
Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε λίγο μετά τις 10.00 το πρωί της Κυριακής ο 44χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, ο οποίος συνελήφθη από την Αστυνομία ως ύποπτος σε σχέση με τον φόνο του Σταύρου Δημοσθένους, 49 ετών, την περασμένη Παρασκευή στη Λεμεσό.
Φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο και υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας παρουσιάστηκε το πρωί της Κυριακής (19/10) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, ο 44χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, ιδιοκτήτης της μοτοσικλέτας που χρησιμοποίησαν οι δράστες της δολοφονίας του Σταύρου Δημοσθένους κατά τη διαφυγή τους, μετά το κάψιμο του άσπρου βαν.