Ακολουθήστε μας στο Google news
Σε τρομερές αποκαλύψεις προχώρησε μια ξανθιά καλλονή πρώην παίκτρια της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της QPR, λέγοντας πως ένας σταρ της Premier League την πήγε λιπόθυμη στο ξενοδοχείο του και προσπάθησε να την βιάσει.
Η πρώην παίκτρια της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της QPR, Αλεξάντρα Νορντ, αποκάλυψε πως λίγο έλειψε να πέσει θύμα βιασμού από παντρεμένο σταρ της Premier League.
Τις αποκαλύψεις τις έκανε στο πρώην αθλήτρια στο προσωπικό της blog, με το hashtag #metoo (αποκαλύπτοντας προσπάθειες αποπλάνησης), όπου γράφει μεταξύ άλλων πως ξύπνησε το επόμενο πρωί στο ξενοδοχείο και είδε δίπλα της τον ποδοσφαιριστή με "ακάλυπτα μέρη του σώματός του που δεν θα έπρεπε", ενώ και η ίδια ήταν γυμνή.
Το προηγούμενο βράδυ είχαν βρεθεί σε ένα κλαμπ του Λονδίνου κι εκείνος την αποπλάνησε λέγοντάς της πως θα πάνε κάπου μαζί για φαγητό, θα την κεράσει και μετά θα την γυρίσει πίσω στο κλαμπ.
Όπως μεταφέρει η ίδια, κάποια στιγμή έχασε τις αισθήσεις της, ενώ το άλλο πρωί το μόνο που θυμάται είναι πως ξύπνησε γυμνή δίπλα του. Δεν αποκάλυψε το όνομα του ποδοσφαιριστή, αλλά μόνο το γεγονός πως ήταν παντρεμένος. Τότε η νεαρή καλλονή ήταν μόλις 19 ετών και ήταν... φρέσκια στο Λονδίνο.
Μίλησαν για το ποδόσφαιρο και είχαν πολλά κοινά όπως περιγράφει. Δεν ήταν η πρώτη φορά που συναντήθηκαν τότε, μιας και στο παρελθόν την είχε ξαναφλερτάρει έντονα. Μόλις βγήκαν από το κλαμπ την έβαλε μέσα στη Λαμποργκίνι του κι εκείνη ενθουσιάστηκε. Άφησε τη φίλη της μέσα και του είπε πως δεν έχει πολύ χρόνο και πως θέλει να γυρίσει πίσω.
"Δεν θυμάμαι πάρα πολλά από το πώς εξελίχθηκε εκείνο το βράδυ. Δεν ξέρω πώς μου έβγαλε τα ρούχα στο ξενοδοχείο. Το πρώτο που ένιωσα μετά ήταν θυμός. Ντροπή. Το μόνο που θυμάμαι πάντα είναι πως δεν θέλω να ξαναβρεθώ σε μια τέτοια κατάσταση", γράφει η ίδια.
Πηγή: www.contra.gr
Ο Λοΐζος Λοΐζου, είναι μεταξύ των πιο έμπειρων νέων ποδοσφαιριστών σύμφωνα με την CIES Football Observatory
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
15/04 @ 20:11
Η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, σε συνεδρία που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 15 Απριλίου 2025, αποφάσισε τα πιο κάτω:
14/04 @ 17:53
Η ανακοίνωση.
14/04 @ 17:01
Ενημέρωση από τον ΚΟΑ στις ομάδες που αγωνίζονται στο Μακάρειο, πως το στάδιο θα κλείσει τις πόρτες του στις 4 Σεπτεμβρίου του 2025.
12/04 @ 08:48
Συνέχεια στη δράση για το Β' γκρουπ σήμερα με πολύ σημαντικούς αγώνες για την 4η αγωνιστική των πλέι-οφ.
11/04 @ 14:08
Η ΚΟΠ ανακοινώνει τους διαιτητές των αγώνων της Cyprus League by Stoiximan που θα γίνουν στις 12 -13 Απριλίου 2025. Οι αγώνες είναι για την 4η αγωνιστική του Β' ομίλου και για την 5η αγωνιστική του Α' ομίλου.
11/04 @ 13:35
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΛ για τον αγώνα με την Νέα Σαλαμίνα.
BEST OF THEMASPORTS