Πρέπει να γυρίσουμε 9 μήνες πίσω για να θυμηθούμε την τελευταία νίκη της Ομόνοιας σε εκτός έδρας παιχνίδι. Οι «πράσινοι» στις 5 Φεβρουαρίου 2017 με προπονητή τότε τον Τζον Κάρβερ κατάφεραν να περάσουν νικηφόρα από το Τσίρειο με 4-2 επί του Άρη.
Από τότε η νίκη μακριά από το «σπίτι» της Ομόνοιας, αγνοείται… Οι «πράσινοι» σήμερα ταξιδεύουν στην Λάρνακα για το παιχνίδι με την Νέα Σαλαμίνα, έχοντας ως στόχο το «διπλό» και παράλληλα να «σπάσουν» αυτό το αρνητικό σερί που κρατάει εδώ και καιρό.
Η ΚΟΠ ανακοινώνει τους διαιτητές των αγώνων της Cyprus League by Stoiximan που θα γίνουν στις 12 -13 Απριλίου 2025. Οι αγώνες είναι για την 4η αγωνιστική του Β' ομίλου και για την 5η αγωνιστική του Α' ομίλου.