Ακολουθήστε μας στο Google news
Το κέρδος, γιατί όχι τη νίκη, ψάχνει ο Ολυμπιακός Λευκωσίας η ώρα 18:00 στο Μακάρειο Στάδιο απέναντι στον Ερμή Αραδίππου για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Η ήττα της περασμένης αγωνιστικής, από την Αλκή, δεν αφήνει περιθώρια στον Ολυμπιακό, ο οποίος κέρδισε μπόλικες θετικές εντυπώσεις σε αυτές τις αγωνιστικές του πρωταθλήματος που πέρασαν, με τους επτά βαθμούς που έχει, να δώσει συνέχεια σε απώλειες βαθμών...
Έτσι, ο προπονητής, Χρύσης Μιχαήλ, έδωσε αρκετή βαρύτητα κατά τη διάρκεια της βδομάδας στην ανύψωση ψυχολογίας των παικτών του, ούτως ώστε να ανακάμψουν και να μπορέσουν να βρουν ξανά τον πραγματικό καλό τους αγωνιστικό εαυτό και μέσα στην έδρα του ο Ολυμπιακός να κυνηγήσει το τρίποντο απέναντι στους «φτεροπόδαρους».
Πιθανό σχήμα για τον Κύπριο κόουτς είναι Χίντι κάτω από τα δοκάρια, Σωτηρίου και Χριστοφίδης στο κέντρο της άμυνας, Αντωνίου και Σαμαράς στα αμυντικά άκρα, Πολυκάρπου και Μιγκελίτο οι δύο ανασταλτικοί χαφ, με τον Κάστρο πιο μπροστά τους, οι Πεχλιβάνης και Παχίπης στις πτέρυγες και προωθημένος στην κορυφή της επίθεσης ο Τόρες.
Εκτός αποστολής και από αυτό το παιχνίδι είναι ο Τσιακλής.

Ξανά στο εξωτερικό ο Πρόδρομος Πετρίδης για επαφές που σχετίζονται με τα οικονομικά του ΑΠΟΕΛ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
15/04 @ 20:11
Η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, σε συνεδρία που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 15 Απριλίου 2025, αποφάσισε τα πιο κάτω:
14/04 @ 17:53
Η ανακοίνωση.
14/04 @ 17:01
Ενημέρωση από τον ΚΟΑ στις ομάδες που αγωνίζονται στο Μακάρειο, πως το στάδιο θα κλείσει τις πόρτες του στις 4 Σεπτεμβρίου του 2025.
12/04 @ 08:48
Συνέχεια στη δράση για το Β' γκρουπ σήμερα με πολύ σημαντικούς αγώνες για την 4η αγωνιστική των πλέι-οφ.
11/04 @ 14:08
Η ΚΟΠ ανακοινώνει τους διαιτητές των αγώνων της Cyprus League by Stoiximan που θα γίνουν στις 12 -13 Απριλίου 2025. Οι αγώνες είναι για την 4η αγωνιστική του Β' ομίλου και για την 5η αγωνιστική του Α' ομίλου.
11/04 @ 13:35
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΛ για τον αγώνα με την Νέα Σαλαμίνα.
BEST OF THEMASPORTS