Ο σκόρερ του πρώτου γκολ της Ανόρθωσης στο παιχνίδι με τον Εθνικό, Μιγκέλ Παλάνγκα, μίλησε στην κάμερα της Cytavision με το τέλος του αγώνα στο Δασάκι.
Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:
«Ήταν ένα σημαντικό τρίποντο. Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο. Ο Εθνικός αμυνόταν πολύ καλά κάτι που μας δυσκόλεψε στο να βρούμε το γκολ. Το πιο σημαντικό για μας είναι ότι πάντα πιστεύουμε μέχρι το τέλος. Με τον Απόλλωνα σκοράραμε με 10 παίκτες, με την ΑΕΚ στο τελευταίο λεπτό, πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα. Δεν έχουμε χρόνο να γιορτάσουμε, έχουμε άλλο παιχνίδι την Τετάρτη»
Για το γκολ του:
«Είναι καλό. Όταν είσαι επιθετικός και σκοράρεις είναι πολύ καλό. Νιώθω πολύ καλά. Αγωνίστηκα για πρώτη φορά στο αριστερό φτερό. Είμαι καλά εκεί»
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, με αφορμή την απόφαση του Υπουργείου Άμυνας να αποδεχτεί ένα πάγιο αίτημα του Συνδέσμου για την αύξηση του αριθμού των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών στους οποίους παρέχονται διευκολύνσεις, κάνοντας παράλληλα «επίθεση» στον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.
Στη σημερινή του ανακοίνωση ο ΠΑ.Σ.Π. για τις διευκολύνσεις των στρατεύσιμων ποδοσφαιριστών, έριξε αρκετά... «καρφιά» προς τον πρόεδρο του ΚΟΑ, Γιάννη Ιωάννου.