Ακολουθήστε μας στο Google news

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το ΣΥ.Φ.ΑΕΛ, αναφέρεται στο θέμα για την ταυτοποίηση ενώ παράλληλα οι οργανωμένοι οπαδοί των "γαλαζοκιτρίνων" δηλώνουν έτοιμοι να ταξιδέψουν στην Λευκωσία και στο ΓΣΠ για να βρεθούν δίπλα στην ομάδα του Μπρούνο Μπαλταζάρ. Δείτε την σχετική ανακοίνωση: Το γελοίο και παράνομο μέτρο της ταυτοποίησης, που προσπάθησε να εφαρμόσει ετσιθελικά το διεφθαρμένο κράτος, έχει πέσει στο κενό. Στον σημερινό αγώνα της ΑΕΛΑΡΑΣ μας κανένας ποδοσφαιρόφιλος δεν είναι αναγκασμένος να επιδείξει στον οποιονδήποτε τα προσωπικά του στοιχεία και θα μπορεί ελεύθερος να παρακολουθήσει από κοντά την ομάδα του στο γήπεδο, όπως αρμόζει στο λαοφιλέστερο άθλημα του πλανήτη. Ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ εδώ και αρκετό καιρό κάλεσε όλες τις διοικήσεις να σταθούν ενάντια στην ταυτοποίηση και τον τρομονόμο, στηρίζοντας τον απλό κόσμο που αποτελεί τη ψυχή του αθλήματος. Το αποτέλεσμα, τουλάχιστον για το σημερινό αγώνα μας δικαιώνει καθώς όπως αποδείχτηκε όταν ο κόσμος και τα σωματεία έχουν ενεργό ρόλο σε τέτοια ζητήματα τότε μπορούν να πετύχουν τα πάντα. Κερδήθηκε ακόμα μια μάχη, αλλά όχι ο πόλεμος για αυτό όλοι επιβάλλεται να συνεχίσουμε να παλεύουμε κόντρα στο σάπιο σύστημα που θέλει να καταστρέψει τις Κυριακές μας στο βωμό του χρήματος. Λέοντες, σήμερα πηγαίνουμε κανονικά γήπεδο για να σταθούμε στο πλευρό της ΑΕΛΑΡΑΣ μας. Για 90 και πλέον λεπτά δονούμε τα τσιμέντα με τις ακροΑΕΛίστικες εκδηλώσεις μας και σπρώχνουμε τους ποδοσφαιριστές μας προς τη νίκη. Ταυτόχρονα βροντοφωνάζουμε όχι στο μοντέρνο ποδόσφαιρο και δείχνουμε σε αυτούς που θέλουν γήπεδα εκκλησίες τι σημαίνει οπαδισμός και αυθεντική ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα. Εισιτήρια για τον αγώνα θα πωλούνται για τα μέλη μας από τις 10:00 το πρωί στους συνδέσμους.
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δεύτερο τεστ… αρνητικό: «Άνευρος» ο ΠΑΟΚ, ηττήθηκε με 1-0 από τη Χιμπέρνιαν!-ThemaSports
06/07 @ 19:06

Δεύτερο τεστ… αρνητικό: «Άνευρος» ο ΠΑΟΚ, ηττήθηκε με 1-0 από τη Χιμπέρνιαν!

Δεν έπεισε ιδιαίτερα ο ΠΑΟΚ του Ρασβάν Λουτσέσκου, στο δεύτερο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους, με συνέπεια να ηττηθεί με 1-0 από τη Χιμπέρνιαν. «Πειραματικές» ενδεκάδες από τον Ρουμάνο προπονητή, το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από νωρίς, όπως και απέναντι στην ΑΕΚ Λάρνακας.

Έναρξη προπώλησης για Έλφσμποργκ-ThemaSports
05/07 @ 15:02

Έναρξη προπώλησης για Έλφσμποργκ

Η ενημέρωση της Πάφου.

Υπέγραψε ο Bojan!-ThemaSports
05/07 @ 14:37

Υπέγραψε ο Bojan!

Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την Ολλανδία...-ThemaSports
05/07 @ 14:06

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την Ολλανδία...

Η ΑΕΚ παρουσιάζει φωτογραφικό υλικό από την πρωινή προπόνηση της ομάδας στην Ολλανδία...

Απίθανο: Η φωτογραφία του έξι μηνών Γιαμάλ όταν έκανε μπάνιο με τον Μέσι πριν από 16 χρόνια!-ThemaSports
05/07 @ 13:20

Απίθανο: Η φωτογραφία του έξι μηνών Γιαμάλ όταν έκανε μπάνιο με τον Μέσι πριν από 16 χρόνια!

Μια φωτογραφία του Λαμίν Γιαμάλ με τον Λιονέλ Μέσι πριν από περίπου 16 χρόνια δημοσίευσε ο πατέρας του νεαρού ταλέντου της Ισπανίας και της Μπαρτσελόνα.

Κλείνει Ερναντέζ!-ThemaSports
04/07 @ 21:10

Κλείνει Ερναντέζ!

Πολύ κοντά σε μία σπουδαία μεταγραφή είναι η πρωταθλήτρια Αγγλίας, Μάντσεστερ Σίτι.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ