Ακολουθήστε μας στο Google news

Η ΑΕΛ ολοκλήρωσε και αυτή με την σειρά της την προετοιμασία της για το παιχνίδι με την Ομόνοια το οποίο θα διεξαχθεί το απόγευμα του Σαββάτου (21/10 – 18:00) το βράδυ στο στάδιο ΓΣΠ. Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ με το πέρας της προετοιμασίας των «γαλαζοκίτρινων» επέλεξαν τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους θα ταξιδέψουν στην Λευκωσία για να διεκδικήσουν βαθμολογικό όφελος με τους «πράσινους». Σίγουρα για τον Λεμεσιανό σύλλογο μετά την απώλεια βαθμών από την Πάφο (ήττα) δεν έχουν άλλη επιλογή από το να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα κόντρα στην «πληγωμένη» Ομόνοια, η οποία θα ψάξει κι αυτή με την σειρά της να πετύχει την νίκη για να επιστρέψει στις επιτυχίες μετά από τρία σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα. Δείτε ποιους επέλεξε ο Μπρούνο Μπατλταζάρ να έχει μαζί του στην αποστολή για να διεκδικήσει το «διπλό» κόντρα στην Ομόνοια. Την αποστολή απαρτίζουν οι πιο κάτω: Τζοσιμάρ Βοζίνια Ευάγγελος Γεωργίου Μάρκο Αϊρόσα Χάρης Κυριάκου Κέβιν Λαφράνς Μποκτάν Μιτρέα Ανδρέας Αβραάμ Αντρέ Τεϊσέιρα Χρήστος Γουήλλερ Μάριος Νικολάου Νταβόρ Ζντραφσκόφσκι Μέσκα Αλνταΐρ Μάρκο Σοάρες Φιντέλις Ιρένε Ντάνι Μπενίτεθ Ίσμαελ Σασσί Μικέλ Αρουαμπαρένα Τιάγκο Λεόντσο Μάριος Ηλία Γιάννης Μαύρου  
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δεύτερο τεστ… αρνητικό: «Άνευρος» ο ΠΑΟΚ, ηττήθηκε με 1-0 από τη Χιμπέρνιαν!-ThemaSports
06/07 @ 19:06

Δεύτερο τεστ… αρνητικό: «Άνευρος» ο ΠΑΟΚ, ηττήθηκε με 1-0 από τη Χιμπέρνιαν!

Δεν έπεισε ιδιαίτερα ο ΠΑΟΚ του Ρασβάν Λουτσέσκου, στο δεύτερο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους, με συνέπεια να ηττηθεί με 1-0 από τη Χιμπέρνιαν. «Πειραματικές» ενδεκάδες από τον Ρουμάνο προπονητή, το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από νωρίς, όπως και απέναντι στην ΑΕΚ Λάρνακας.

Έναρξη προπώλησης για Έλφσμποργκ-ThemaSports
05/07 @ 15:02

Έναρξη προπώλησης για Έλφσμποργκ

Η ενημέρωση της Πάφου.

Υπέγραψε ο Bojan!-ThemaSports
05/07 @ 14:37

Υπέγραψε ο Bojan!

Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την Ολλανδία...-ThemaSports
05/07 @ 14:06

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την Ολλανδία...

Η ΑΕΚ παρουσιάζει φωτογραφικό υλικό από την πρωινή προπόνηση της ομάδας στην Ολλανδία...

Απίθανο: Η φωτογραφία του έξι μηνών Γιαμάλ όταν έκανε μπάνιο με τον Μέσι πριν από 16 χρόνια!-ThemaSports
05/07 @ 13:20

Απίθανο: Η φωτογραφία του έξι μηνών Γιαμάλ όταν έκανε μπάνιο με τον Μέσι πριν από 16 χρόνια!

Μια φωτογραφία του Λαμίν Γιαμάλ με τον Λιονέλ Μέσι πριν από περίπου 16 χρόνια δημοσίευσε ο πατέρας του νεαρού ταλέντου της Ισπανίας και της Μπαρτσελόνα.

Κλείνει Ερναντέζ!-ThemaSports
04/07 @ 21:10

Κλείνει Ερναντέζ!

Πολύ κοντά σε μία σπουδαία μεταγραφή είναι η πρωταθλήτρια Αγγλίας, Μάντσεστερ Σίτι.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ