Ξεπερνά κάθε όριο η σφοδρή επίθεση που δέχεται ο Μπακασέτας στα social media - Άλλο η διαφωνία και άλλο η απαξίωση

Ξεπερνά κάθε όριο η σφοδρή επίθεση που δέχεται ο Μπακασέτας στα social media - Άλλο η διαφωνία και άλλο η απαξίωση

Ο Τάσος Μπακασέτας δέχεται σφοδρή επίθεση για την επιστροφή του στην Εθνική Ελλάδας, με την κριτική να ξεπερνά κάθε όριο.

Άδικη, αήθης και κατάπτυστη είναι η επίθεση που δέχεται ο Τάσος Μπακασέτας στα social media (και όχι μόνο) για την επιστροφή του στις κλήσεις της Εθνικής Ελλάδας. Σε έναν βαθμό, το ίδιο ισχύει και για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος έκανε τη συγκεκριμένη επιλογή.

Είναι κατανοητό πως η Εθνική ομάδα έχει περάσει σε μια νέα φάση. Αρκετά διαφορετική, είναι η αλήθεια, από όσα βλέπαμε τα προηγούμενα χρόνια. Το ταλέντο ξεχειλίζει από τη μέση και μπροστά. Στην επίθεση, μάλιστα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός δεν ξέρει ποιον να βάλει στην ενδεκάδα και ποιον να αφήσει εκτός.

Γενικότερα, υπάρχουν επιλογές. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι ο Τάσος Μπακασέτας είναι περιττός. Ακόμη περισσότερο, δεν σημαίνει πως πρέπει να διαβάζει τέτοια σχόλια για το πρόσωπό του.

Η Εθνική δεν έχει αυτή τη στιγμή τον Γιάννη Κωνσταντέλια, στα «πιτς» βρίσκεται και ο Δημήτρης Πέλκας και ο Γιοβάνοβιτς θέλησε να έχει μία επιπλέον λύση στο «10». Τον αρχηγό της ομάδας, έναν ποδοσφαιριστή με τεράστια εμπειρία, γενικώς και ειδικώς με το εθνόσημο στο στήθος.

Ο Μπακασέτας δεν είναι εκτός φόρμας
Σημειώστε, δε, πως το ξεκίνημα του πρώην μέσου του Παναθηναϊκού στην Κύπρο είναι εξαιρετικό, έχοντας τέσσερα γκολ με τον ΑΠΟΕΛ σε επτά συμμετοχές.

Κοινώς, δεν είναι εκτός φόρμας ή αγωνιστικού ρυθμού, ώστε να μη δικαιολογείται η κλήση του.

Αλλά, σε κάθε περίπτωση, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς πήρε μια απόφαση για τα τελευταία δύο παιχνίδια του Nations League που δεν είναι και από τα άγραφα.

Και να ήταν, όμως, που δεν είναι, δεν θα δικαιολογούσε τέτοια αντιμετώπιση απέναντι σε έναν ποδοσφαιριστή που έχει προσφέρει με το εθνόσημο στο στήθος.

Άλλο η διαφωνία και άλλο η απαξίωση
Προφανώς και για το στυλ παιχνιδιού που είδαμε στα ματς με Γερμανία και Ολλανδία υστερεί ο «Μπάκα». Προφανώς και δεν τα έχει κάνει όλα καλώς καμωμένα, εντός και εκτός γηπέδου, τα τελευταία χρόνια. Αυτό, όμως, δεν αναιρεί ότι παραμένει ένα πολύτιμο στέλεχος για την Ελλάδα.

Είναι εντελώς διαφορετική κουβέντα να διαφωνεί κάποιος με την κλήση του και άλλο να εκμηδενίζει τα πάντα. Να απαξιώνει έναν ποδοσφαιριστή λες και δεν έχει προσφέρει ποτέ τίποτα στην Εθνική ομάδα.

Σε πλήρη σύνθεση, με όλες τις επιλογές διαθέσιμες για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, μπορούμε να κάνουμε μια διαφορετική συζήτηση.

Μέχρι τότε, όμως, ας μη συγχέουμε την ποδοσφαιρική κριτική με την ισοπέδωση.

Πηγή: sportime.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Χαμόγελα για Ντράγκομιρ, «αποκλεισμός» για Τανάσε

Χαμόγελα για Ντράγκομιρ, «αποκλεισμός» για Τανάσε

Στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ρουμανίας κλήθηκε ο μέσος της Πάφου, Βλαντ Ντράγκομιρ, ενόψει των αγώνων με Πολωνία και Βοσνία.