Πλήγμα στον ΑΠΟΕΛ - «Ανδρέα, είμαστε όλοι δίπλα σου. Θα επιστρέψεις πιο δυνατός!»

Πλήγμα στον ΑΠΟΕΛ - «Ανδρέα, είμαστε όλοι δίπλα σου. Θα επιστρέψεις πιο δυνατός!»

Ο φουτσαλιστής του ΑΠΟΕΛ Ανδρέας Πλατής υπέστη σοβαρό τραυματισμό μετά τον αγώνα με τον Απόλλωνα και σύμφωνα με την ενημέρωση των «γαλαζοκιτρίνων», οι εξετάσεις έδειξαν ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου και μηνίσκου.

Aναλυτικά:

«Το Τμήμα Futsal του ΑΠΟΕΛ ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας μας ότι ο ποδοσφαιριστής και πρώτος σκόρερ μας, Ανδρέας Πλατής, υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου και μηνίσκου, κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα απέναντι στον Απόλλωνα Λεμεσού.

Ο Ανδρέας αναμένεται να υποβληθεί το συντομότερο σε χειρουργική επέμβαση, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει πρόγραμμα αποκατάστασης.

Ολόκληρη η οικογένεια του ΑΠΟΕΛ βρίσκεται στο πλευρό του. Ως Τμήμα, θα του παρέχουμε κάθε δυνατή στήριξη σε αυτή τη δύσκολη δοκιμασία, με μοναδικό στόχο να επιστρέψει υγιής και ακόμη πιο δυνατός στα παρκέ.
Ανδρέα, σου ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση! Είμαστε όλοι δίπλα σου. Θα επιστρέψεις πιο δυνατός!»

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Ολυμπιακός-Απόλλωνας: Πλούσιο «Χ» στο προηγούμενο ραντεβού στο ΓΣΠ

Ολυμπιακός-Απόλλωνας: Πλούσιο «Χ» στο προηγούμενο ραντεβού στο ΓΣΠ

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής. Στην προηγούμενη συνάντησα ανάμεσα στις δύο ομάδες στην πρωτεύουσα καταγράφηκε το αποτέλεσμα τις ισοπαλίας με 4 γκολ.