Με Λούζα, Ταμπόρδα και Ραστόντερ η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού - Βασικοί Πίττας και Σένσι για την ΤΣΣΚΑ Σόφιας

Με Λούζα, Ταμπόρδα και Ραστόντερ η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού - Βασικοί Πίττας και Σένσι για την ΤΣΣΚΑ Σόφιας

Δείτε τις επιλογές του Τζέικομπ Νίστρουπ για το αρχικό σχήμα του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας, που ξεκινάει σε μια ώρα περίπου, στο ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί απόψε (05/11) την ΤΣΣΚΑ Σόφιας, στο Ολυμπιακό στάδιο, για την 3η αγωνιστική της League Phase του φετινού Conference League.

Με τον Τζέικομπ Νίστρουπ να καταλήγει στους παίκτες που θα απαρτίζουν το βασικό σχήμα των «πράσινων» απέναντι στην βουλγάρικη ομάδα.

Πραγματοποιώντας τρεις αλλαγές σε σχέση με τον πρόσφατο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ και επαναφέροντας στην 11άδα τους Λούζα, Ταμπόρδα και Ραστόντερ.

Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί με σύστημα 4-4-2. Ο Πένια θα καθίσει στο τέρμα, με τους Καλάμπρια, Ντε Φράι, Φαν Ντρόνγκελεν και Κυριακόπουλο τετράδα στην άμυνα. Λούζα και Κάνγκουα θα κινούνται στον άξονα, με τους Ταμπόρδα και Αντίνο να παίζουν στα άκρα της επίθεσης και τους Γκαρσία - Ραστόντερ δίδυμο μπροστά.

Παράλληλα, στον πάγκο του «τριφυλλιού» θα βρίσκονται οι Κότσαρης, Γείτονας, Τσάπρας, Πάλμερ-Μπράουν, Κάτρης, Καμαρά, Τσιριβέγια, Κοντούρης, Πελίστρι, Γιάγκουσιτς, Ντέσερς και Τετέι.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos)

Από εκεί και πέρα, την 11άδα της ΤΣΣΚΑ Σόφιας, η οποία θα αγωνιστεί με σχηματισμό 5-4-1, απαρτίζουν οι Λαπούκοφ, Πάστορ, Ιβάνοφ, Γκμπάμιν, Αλμέιδα, Μαρτίνο, Πίττας, Σολέ, Σένσι, Γιορντάνοφ και Γοδόι.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Απρόοπτο συμβάν με σύγκρουση λεωφορείων που μετέφεραν οπαδούς της Ομόνοιας

Απρόοπτο συμβάν με σύγκρουση λεωφορείων που μετέφεραν οπαδούς της Ομόνοιας

Ένα αναπάντεχο περιστατικό σημειώθηκε κατά την αποχώρηση των οπαδών της Ομόνοιας από το γήπεδο της Τβέντε...