«Η έκθεση έπερεπε να αποσταλεί σε εμάς πρώτα - Να μας πουν τι πρέπει να διορθώσουμε»

«Η έκθεση έπερεπε να αποσταλεί σε εμάς πρώτα - Να μας πουν τι πρέπει να διορθώσουμε»

Το μέλος και εκπρόσωπος Τύπου του ΓΣΟ Γιώργος Ζαχαριάδης, μίλησε στον Σούπερ Σπορτ ΦΜ για το Τσίρειο στάδιο.

Αναλυτικά όσα είπε: 

Για την απόφαση: «Πρέπει να υπάρξει μια απόφαση. Εμείς μέχρι τώρα δεν έχουμε λάβει καμία απάντηση αρνητική ή θετική. Αν ήταν αρνητική θα έπρεπε να μας πουν να τα διορθώσουμε»


Για την έκθεση του ΕΟΑ: «Είναι μια έκθεση που δεν είδαμε ποτέ από τον ΕΟΑ και δεν γνωρίζουμε αν τέθηκε ενώπιον της Αρχής Αδειοδότησης. Όταν 3 πολιτικοί μηχανικοί στέλνουν την έκθεση τους στην Αρχή Αδειοδότησης, τα σχόλια δικά σας. Η έκθεση έπερεπε να αποσταλεί σε εμάς πρώτα. Δεν είναι όλα μαύρα, είμαι ακόμα αισιόδοξος».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Ρομπέρτο Κάρλος: 11 παιδιά και 160 χαμένα εκατομμύρια ευρώ

Ρομπέρτο Κάρλος: 11 παιδιά και 160 χαμένα εκατομμύρια ευρώ

Ο Ρομπέρτο Κάρλος αποκάλυψε πρόσφατα πως απώλεσε το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του, η οποία εκτιμάται στα 160.000.000 ευρώ