Ήττα σε φιλικό τεστ για την Ομόνοια! — Χαμένο πέναλτι, δοκάρι και δοκιμές από τον Μπεργκ με Ολυμπιακό (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ήττα σε φιλικό τεστ για την Ομόνοια! — Χαμένο πέναλτι, δοκάρι και δοκιμές από τον Μπεργκ με Ολυμπιακό (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η επίσημη ενημέρωση από την Ομόνοια για το φιλικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Φιλικό παιχνίδι έδωσε σήμερα το απόγευμα στο «ΗΛΙΑΣ ΠΟΥΛΛΟΣ» η ΟΜΟΝΟΙΑ απέναντι στον Ολυμπιακό. Οι «μαυροπράσινοι» κέρδισαν με 0-1 χάρη στο γκολ που σημείωσε ο Σάντσιο στο 22ο λεπτό. Η ομάδα μας είχε χαμένο πέναλτι με τον Μαγιαμπέλα στο πρώτο ημίχρονο και δοκάρι με τον Ακιντόλα στο δεύτερο. Ο Χένινγκ Μπεργκ έδωσε χρόνο συμμετοχής σε 19 ποδοσφαιριστές, ανάμεσα τους και αρκετοί από την ομάδα Κ19.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Καμίνσκι (61′ Μιχαήλ), Νεγκό, Κουλιμπαλί (61′ Βίκτωρος), Σίμιτς, Οντουμπάτζο (78′ Θ. Παναγιώτου), Μάριτς (61′ Χριστοφόρου), Καζακαίος (61′ Κουνούνης), Μπράουερς (78′ Λυθραγκωμίτης), Μαγιαμπέλα (81′ Παπαδημητρίου), Ακιντόλα (78′ Χριστοδούλου), Ντιονί (61′ Μαυρουδής).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ταλιχμανίδης, Κουντέ, Ταμάς, Φραντζής, Φελίπε, Ενρίκε, Βας, Σάντσιο, Βρίκκης, Λόλης, Πεχλιβάνης.

Σκόρερ: Σάντσιο 22′

Κίτρινες: –

Αποβολές: –

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Απασφάλισε ο Σατσιάς: «Είπα στους παίκτες μου απαγορεύεται να παίξετε»!

Απασφάλισε ο Σατσιάς: «Είπα στους παίκτες μου απαγορεύεται να παίξετε»!

Οι Γιώργος Λεωνίδου και Αντριέν Χατζηαλεξάνδρου στο 4ο επεισόδιο X – Ray Zone φιλοξένησαν τον Κύπριο προπονητή Μαρίνο Σατσιά.