Live: H συνέντευξη Τύπου του Μάντζιου
Η Εθνική μας ομάδα βάζει τις τελευταίες πινελιές στην προετοιμασία της επί μαυροβουνιακού εδάφους, με το βλέμμα στραμμένο αποκλειστικά στην αυριανή (21:45) πρεμιέρα του Nations League απέναντι στο Μαυροβούνιο.




Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, η διακοπή του πρωταθλήματος φαντάζει ως το ιδανικό «καταφύγιο» για τεχνικό επιτελείο και παίκτες.
Είναι η ευκαιρία να δουλέψουν μακριά από το άγχος του αποτελέσματος, να χτίσουν πάνω στα θετικά στοιχεία που ήδη έβγαλαν στον αγωνιστικό χώρο και να συμμαζέψουν τις αδυναμίες σε όλες τις γραμμές.
Η Ανόρθωση χρειάζεται χρόνο, πίστωση και υπομονή. Η κριτική είναι πάντα καλοδεχούμενη, όμως ο ισοπεδωτικός μηδενισμός και η έξτρα πίεση μόνο επιπλέον εμπόδια μπορούν να βάλουν σε μια προσπάθεια που μόλις άρχισε!
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις