Ήδη sold out και με ρεκόρ ενδιαφέροντος τα φετινά παιχνίδια του NBA στην Ευρώπη

Ήδη sold out και με ρεκόρ ενδιαφέροντος τα φετινά παιχνίδια του NBA στην Ευρώπη

Sold out με τις αιτήσεις για τα εισιτήρια να βρίσκονται σε επίπεδα ρεκόρ, τα δύο παιχνίδια του ΝΒΑ που θα διεξαχθούν στην Ευρώπη για τη φετινή σεζόν!

Ήδη sold out και με ρεκόρ ενδιαφέροντος τα φετινά παιχνίδια του NBA στην Ευρώπη!

Σαν Αντόνιο Σπερς και Νιου Όρλιαν Πέλικανς θα κοντραριστούν στις 14 και στις 17 Ιανουαρίου του 2027 στην «Accor Arena» του Παρισίου και στο Μάντσεστερ, με περισσότερους από 1 εκατ. φιλάθλους, αριθμός ρεκόρ στην ιστορία των παιχνιδιών του ΝΒΑ που γίνονται κάθε χρόνο στην Ευρώπη, να προσπαθούν να αγοράσουν εισιτήριο!

 


Πέρσι, Βερολίνο και Λονδίνο ήταν οι πόλεις που φιλοξένησαν τις αναμετρήσεις των Μέμφις Γκρίζλις και Ορλάντο Μάτζικ, ενώ έχει ήδη αποφασιστεί ότι για τη σεζόν 2027-28 το NBA θα βρεθεί ξανά στη γερμανική πρωτεύουσα και στο Παρίσι.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Χειροπέδες στην οικιακή βοηθό 81χρονης - Της εμπιστεύτηκε το σπίτι της και έκαναν φτερά €42.000

Χειροπέδες στην οικιακή βοηθό 81χρονης - Της εμπιστεύτηκε το σπίτι της και έκαναν φτερά €42.000

Στη σύλληψη 34χρονης, για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης κλοπής χρηματικού ποσού που υπερβαίνει τις 42.000 ευρώ, προχώρησαν σήμερα το πρωί μέλη της Αστυνομίας στη Λάρνακα.