Δοκιμασία με παγίδες για την ΑΕΚ

Δοκιμασία με παγίδες για την ΑΕΚ

Εκτός έδρας αποστολή περιλαμβάνει για την ΑΕΚ, που αντιμετωπίζει την Ομόνοια 29ης Μαΐου στην Περιστερώνα (20:00, Cablenet 1) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής.

Παρά την ταμπέλα του φαβορί, η ομάδα της Λάρνακας προσεγγίζει το παιχνίδι με απόλυτη σοβαρότητα. Ο Ρουμπέν Σεγιές στις δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι της ΑΕΚ αναφέρθηκε για τη μέχρι τώρα πορεία της Ομόνοιας 29Μ, σημειώνοντας πως πρόκειται για ένα σύνολο που πιέζει ψηλά και γεμίζει την περιοχή με πολλούς παίκτες.

Όσον αφορά το απουσιολόγιο, ο Ισπανός προπονητής δεν υπολογίζει τον Αμίν, διατηρεί αμφιβολίες για την ετοιμότητα του Σαμπορίτ, αλλά χαμογελά για την διαθεσιμότητα του Μπάγιτς.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Κι όμως, τρώμε και με τα αυτιά: Το πείραμα που αποκαλύπτει πώς ο ήχος επηρεάζει τη γεύση

Κι όμως, τρώμε και με τα αυτιά: Το πείραμα που αποκαλύπτει πώς ο ήχος επηρεάζει τη γεύση

Έχεις αναρωτηθεί γιατί ένα πατατάκι μοιάζει πιο απολαυστικό όταν κάνει εκείνο το χαρακτηριστικό «κρατς»;