Για το πρώτο τρίποντο ο ΑΠΟΕΛ, για διπλό-δήλωση η «λαβωμένη» ΑΕΛ (Πιθανές ενδεκάδες)

Για το πρώτο τρίποντο ο ΑΠΟΕΛ, για διπλό-δήλωση η «λαβωμένη» ΑΕΛ (Πιθανές ενδεκάδες)

ΑΠΟΕΛ και ΑΕΛ κοντράρονται απόψε (19:00) στο ΓΣΠ για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος, σε ένα αμφίρροπο ντέρμπι που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Οι γηπεδούχοι μετά την ήττα τους στην πρεμιέρα από την ΑΕΚ, θέλουν πάση θυσία το πρώτο τους φετινό τρίποντο, ει δυνατόν και με καλή εμφάνιση, για να στείλουν αισιόδοξα μηνύματα για τη συνέχεια, σε μία σεζόν όπου επιχειρούν ριστάρτ σε... όλα τα επίπεδα.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος δούλεψε αρκετά με τους παίκτες του στις προπονήσεις για να διορθώσουν τα... κακώς κείμενα του ντέρμπι με την ΑΕΚ και είναι σίγουρος ότι σήμερα η ομάδα του θα παρουσιάσει μία σαφώς πιο βελτιωμένη εικόνα. Συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα Ζελένικα και Μπαράκ, όχι όμως και ο Μπακασέτας, αφού ανακοινώθηκε μόλις χθες.

Εκτός έμεινε ο Καρίγιο, αλλά και οι τραυματίες Βρόντης, Μαντσίνι και Σωτηρίου.

Πιθανή ενδεκάδα: Μπέλετς (Ζελένικα), Σάστρε, Ντέγκενεκ, Λαϊφης, Σταφυλίδης, Ντάλσιο, Πέρεζ, Τζούρισιτς, Λημνιός, Μαρκίνιος, Πεντρόσο.

Στη διάθεση του Ελλαδίτη τεχνικού είναι και οι Μίχος, Αγγελόπουλος, Μαϊόλι, Γκαρσία, Μαντούκα, Πουρσαϊτίδης, Αβραμίδης, Γιαννακού, Γεωργίου, Μπαράκ και Φιλιππίδης.

Στο «στρατόπεδο» της ΑΕΛ πέρασαν μία δύσκολη εβδομάδα, αφού οι σοβαροί τραυματισμοί των Γκομίς και Τσατάκοβιτς που θα μείνουν εκτός δράσης για αρκετούς μήνες, σόκαραν τους πάντες. Όμως είναι υποχρεωμένοι να γυρίσουν σελίδα και αυτό έκαναν, με τον Ούγκο Μάρτινς να δίνει βαρύτητα και στην πνευματική προετοιμασία της ομάδας του για το αποψινό ματς, πέρα από το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι και τα πλάνα τακτικής.

Εκτός αποστολής πέραν των άτυχων Τσατάκοβιτς και Γκομίς, έμειναν και οι επίσης τραυματίες Ζόκε και Παπαγεωργίου.

Πιθανή ενδεκάδα: Καπίνο, Κονσεϊσάο, Ντένσβιλ, Καρώ, Μιλοσάβλιεβιτς, Καφού, Ουντέν, Ζοάο Ταβάρες, Μουγκέ, Σινγκ, Παρούτης.

Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Πορτογάλος τεχνικός είναι και οι Π. Κυριάκου, Μερζούκ, Κ. Κυριάκου, Ζντραβκόφσκι, Αλμέιδα, Γιόβετιτς, Νεοφύτου, Γκόμες, Πετί, Αντωνίου, Ζαϊρ Ταβάρες και Καραμανής.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Γενικός Διευθυντής ΓΣΠ: Πώς απαντά στο ενδεχόμενο αποχώρησης μεγάλης ομάδας - Δείτε τη συνέντευξη του

Γενικός Διευθυντής ΓΣΠ: Πώς απαντά στο ενδεχόμενο αποχώρησης μεγάλης ομάδας - Δείτε τη συνέντευξη του

Η συντήρηση και αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του ΓΣΠ, η δημιουργία νέων πηγών εσόδων και η αναδιοργάνωση του τμήματος στίβου αποτελούν τους τρεις βασικούς πυλώνες προτεραιοτήτων της θητείας του, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο νέος Γενικός Διευθυντής του ΓΣΠ, Γιώργος Γιαπανάς.

BEST OF THEMASPORTS