OMONOIA: Η αποστολή για το Σούπερ Καπ με Πάφο

OMONOIA: Η αποστολή για το Σούπερ Καπ με Πάφο

Έχει ολοκληρωθεί η προετοιμασία της Oμόνοιας ενόψει του αυριανού, (03/09, 19:30) εντός έδρας αγώνα απέναντι στην Πάφος FC για το Σούπερ Καπ.

Έχει ολοκληρωθεί η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του αυριανού, (03/09, 19:30) εντός έδρας αγώνα απέναντι στην Πάφος FC για το Σούπερ Καπ.
⚽ Η αποστολή μας αποτελείται από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Καμίνσκι, Φαμπιάνο, Μιχαήλ, Κουλιμπαλί, Μοντνόρ, Κακουλλής, Χατζηγιοβάνης, Εβάντρο, Μάριτς, Τανάσε, Μπρούερς, Μαγιαμπέλα, Τάνκοβιτς, Σίμιτς, Οντουμπάτζο, Μπάλκοβετς, Σάτκα, Ανδρέου, Νεγκό, Χρίστου, Κωνσταντινίδης, Ντουβέρν, Ντιόνι.
🏟️ Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο στάδιο ΑΛΦΑΜΕΓΑ θα αρχίσει στις 19:30 και θα μεταδοθεί ζωντανά από τον ΑΛΦΑ Κύπρου. Επίσης, θα υπάρχει και ζωντανή ηχητική μετάδοση του αγώνα, από το γήπεδο, μέσω του ΟΜΟΝΟΙΑ TV.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

ΟΜΟΝΟΙΑ: Sold out με Άρη

ΟΜΟΝΟΙΑ: Sold out με Άρη

Η Ομόνοια ανακοίνωσε sold out για τα εισιτήρια που είχε στη διάθεσή της για το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Άρη.