Ο Έλληνας των... πρωταθλητών: Βασικός στην πρεμιέρα της Άρσεναλ και στην Premier League ο Τζόλης!

Ο Έλληνας των... πρωταθλητών: Βασικός στην πρεμιέρα της Άρσεναλ και στην Premier League ο Τζόλης!

Ο Χρήστος Τζόλης βρίσκεται στην αρχική ενδεκάδα της πρωταθλήτριας Άρσεναλ για την πρεμιέρα της στην εφετινή Premier League απέναντι στην Κόβεντρι.

Μετά την πανηγυρική κατάκτηση του Community Shield η Άρσεναλ έχει την πρεμιέρα της στην Premier League, καθώς αντιμετωπίζει στο «Emirates» τη νεοφώτιστη Kόβεντρι (22:00).

Ο Μικέλ Αρτέτα ανακοίνωσε την ενδεκάδα με την οποία θα παραταχθούν οι πρωταθλητές, με τον Χρήστο Τζόλη, να είναι ξανά στο αρχικό σχήμα, όπως και στον τελικό με τη Σίτι.

 


Συγκεκριμένα ο Ράγια θα είναι στην εστία, με τους Γουάιτ, Μοσκέρα, Γκάμπριελ και Καλαφιόρι στην άμυνα. Στον άξονα θα είναι οι Ράις, Λιούις-Σκέλι και Έντεγκααρντ, ενώ στην επίθεση ο Τζόλης θα είναι αριστερά, ο Σάκα δεξιά και στην κορυφή ο Χάβερτς.

 



Στην αντίπερα όχθη ο Φράνκ Λάμπαρντ, παρατάσσει την Κόβεντρι με τους: Ράσγουορθ, Φαν Ίβαϊκ, Τόμας, Αμεντά, Ντα Σίλβα, Γκριμς, Ονιέκα, Γιρέκι, Τσαουνά, Ασαντέ, Σιμς.

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Παιδικές φιλίες που δεν χάνονται ποτέ: 6 «μυστικά» των ανθρώπων που κρατούν τους ίδιους φίλους μια ζωή

Παιδικές φιλίες που δεν χάνονται ποτέ: 6 «μυστικά» των ανθρώπων που κρατούν τους ίδιους φίλους μια ζωή

Γιατί κάποιοι άνθρωποι κρατούν τους παιδικούς τους φίλους για δεκαετίες, ενώ άλλοι τους χάνουν στον χρόνο; Τα 6 διαχρονικά «μαθήματα» που κάνουν τη διαφορά στις σχέσεις ζωής.