ΕΠΟΣ: Ποδοσφαιρική ομάδα γέμισε τη φανέλα της με περισσότερους από... 1000 διαφορετικούς χορηγούς!

ΕΠΟΣ: Ποδοσφαιρική ομάδα γέμισε τη φανέλα της με περισσότερους από... 1000 διαφορετικούς χορηγούς!

Η Ντεπορτίβο Μουνισιπάλ, ομάδα από το Περού, έβαλε στη φανέλα της περισσότερους από 1000 διαφορετικούς χορηγούς!

Απίθανη κίνηση από ομάδα του Περού!

Η Ντεπορτίβο Μουνισιπάλ, σύλλογος ο οποίος στο παρελθόν έχει στεφθεί 4 φορές πρωταθλητής της χώρας, όμως τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει μεγάλα οικονομικά προβλήματα και έχει υποβιβαστεί στην 3η κατηγορία, πήρε μια αν μη τι άλλο πρωτότυπη απόφαση.

Συγκεκριμένα, στην προσπάθεια της να βγει από το οικονομικό αδιέξοδο και έχοντας χάσει τον βασικό της χορηγό, η ομάδα από το Περού έβαλε περισσότερους από 1000 διαφορετικούς χορηγούς στη νέα της φανέλα, με κάθε θέση στην εμφάνισή της να πωλείται για ένα ποσό κοντά στα 50 ευρώ!

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Έρχεται η κρίσιμη απόφαση για τη θαλάσσια σύνδεση Κύπρου-Ελλάδας - Τι ισχύει μέχρι το 2027

Έρχεται η κρίσιμη απόφαση για τη θαλάσσια σύνδεση Κύπρου-Ελλάδας - Τι ισχύει μέχρι το 2027

Εξασφαλισμένη είναι η διεξαγωγή της θαλάσσιας επιβατικής σύνδεσης Κύπρου – Ελλάδας και το 2027, ενώ απόφαση για το κατά πόσον θα υπάρξει συνέχιση της επιδότησής της από το 2028 και μετά θα ληφθεί εντός του 2027, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Διευθυντής του Υφυπουργείου Ναυτιλίας, Κυριάκος Αλιούρης.

BEST OF THEMASPORTS