ΦΟΥΛ για γεμάτο «Αλφαμέγα» οι Απόλλωνίστες
Ενημέρωση από τον Απόλλωνα αναφορικά με τη διάθεση εισιτηρίων, ενόψει της ρεβάνς με τη Brann στην Λεμεσό.




ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:
Για το φιλικό: «Ήταν άλλη μια καλή εμφάνιση και συνέχεια των προηγούμενων. Θετικό αυτό γιατί είμαστε μια καινούργια ομάδα και οι ποδοσφαιριστές δείχνουν να καταλαβαίνουν ότι τους λέει ο προπονητής. Ο χθεσινός αντίπαλος ήταν μια ομάδα με αρκετούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Κυρίως στο πρώτο μέρος μετά μπήκαν αρκετοί ποδοσφαιριστές και είμαστε ικανοποιημένοι».
Για τα θετικά μηνύματα που αφήνει έως τώρα: «Κρατάμε χαμηλούς τόνους γιατί είναι φιλικά παιχνίδια αυτά που δίνουμε. Δεν θέλει ούτε ενθουσιασμό ούτε απογοήτευση και τα αποτελέσματα είναι το λιγότερο που ενδιαφέρουν τους προπονητές. Μένουν άλλα δύο φιλικά παιχνίδια το επόμενο είναι Κυριακή και το τελευταίο μας την ερχόμενη Πέμπτη 13 του μήνα. Την ερχόμενη Παρασκευή επιστρέφουμε Κύπρο. Κύπρο θα δώσουμε φιλικό».
Για τις επιθυμίες του προπονητή: «Υπάρχει αυτή η αύξηση δυναμικότητας του αντιπάλου από παιχνίδι σε παιχνίδι κι όσο πλησιάζουμε στην έναρξη του πρωταθλήματος. Με την ΑΕΛ 22 Αυγούστου θα είναι το τελευταίο μας φιλικό πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Ακόμα δεν ξέρουμε αν θα είναι με κόσμο αλλά θεωρώ ότι θα υπάρχει κόσμος στο γήπεδο».
Για την έναρξη του πρωταθλήματος: «Αν σκεφτείς το πόσο νωρίς ξεκινήσαμε την προετοιμασία μας ναι ανυπομονούμε να ολοκληρώσουμε αυτό το μακρύ και δύσκολο κομμάτι της προετοιμασίας».
Για τον Μπαντέλι: «Από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάτι οριστικό δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω. Θα μου επιτρέψετε να μην επιβεβαιώσω ούτε να διαψεύσω κι όταν υπάρξει συμφωνία θα υπάρξει και ανακοίνωση αλλά δεδομένα η ομάδα θα ενισχυθεί. Δεν μπορώ να πω ακριβή αριθμό αλλά σίγουρα δεν θα είναι μια. Δεν θα ξεφύγουμε από τη φιλοσοφία των νεαρών παικτών. Η εμπειρία είναι όλη στην αμυντική μας γραμμή».
Για την κριτική στον Άρη: «Εμείς θέλουμε να χτίσουμε μια ομάδα με νεαρούς ποδοσφαιριστές και αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο. Χρειάζεται χρόνο όλο αυτό και εμείς το έχουμε κάνει μια γενναία ανανέωση με πολλούς να φεύγουν και πολλούς να έρχονται χρειάζεται χρόνο. Χρόνο για να δέσει η ομάδα και πρέπει να το έχουμε υπόψιν μας. Συμπεράσματα θα μπορούν να εξαχθούν στο γήπεδο. Ασφαλώς κι όταν ξεκινήσουν τα επίσημα παιχνίδια δεν θα είμαστε στο 100% αλλά ο στόχος μας είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε κάθε αντίπαλο και να πάρουμε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο».
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις