Από τον ΑΠΟΕΛ κόντρα στην Βραζιλία του Κάρλο Αντσελότι
Η εθνική Αυστραλίας θα φιλοξενήσει στις 25 και 29 Σεπτρεμβρίου την Βραζιλία του Κάρλο Ανσελότι και ανάαμεσα στις κλήσεις είναι και ο άσος του ΑΠΟΕΛ, Μίλος Ντέγκενεκ.




Ο αγώνας θα γίνει στο Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας την Τετάρτη 12 Αυγούστου και θα καθορίσει την ομάδα που θα κατακτήσει τον πρώτο τίτλο της σεζόν στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.
Ο κ. Προκοπίου είναι από τους πλέον έμπειρους παρατηρητές της UEFA αφού, από το 2008, έχει οριστεί σε 109 αγώνες των διοργανώσεων της UEFA, τόσο στο Champions League όσο και στο Europa League, αλλά και σε επίπεδο Εθνικών Ομάδων, συμπεριλαμβανομένων και τελικών φάσεων EURO.
Τον αγώνα του UEFA Super Cup ορίστηκε να διαιτητεύσει ο Σομαλός Omar Abdulkadir Artan ο οποίος είχε επιλεγεί να διαιτητεύσει αγώνες του πρόσφατου Μουντιάλ στις ΗΠΑ αλλά του είχε απαγορευτεί η είσοδος στη χώρα.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις