ΣΟΚ στη Λισαβόνα, η Ακαντέμικα Βιζέου άλωσε το «Ζοσέ Αλβαλάδε»! (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)
Με πρωταγωνιστή τον Ζοάο Γκιλιέρμε, που πέτυχε δύο γκολ, η Ακαντέμικα Βιζέου νίκησε 2-1 τη Σπόρτινγκ, προκαλώντας μεγάλη έκπληξη στην 9η αγωνιστική της Primeira Liga.




Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας είναι έτοιμος να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του και σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Βέλγιο, Ντόρτμουντ και Γκενκ τα βρήκαν σε όλα και ο ταλαντούχος Έλληνας θα γίνει κάτοικος Signal Iduna Park.
Οι Βεστφαλοί, σύμφωνα με τον Σάσα Ταβολιέρι θα πληρώσουν 33.000.000 εκατ. ευρώ (μαζί με τα μπόνους) τους Βέλγους, ποσό που αποτελεί την ακριβότερη πώληση στην ιστορία της Γκενκ και την 5η ακριβότερη στην ιστορία του βελγικού πρωταθλήματος.
Πριν τον Καρέτσα η ακριβότερη πώληση των Βέλγων ήταν ο Τάλου Αροκοντάρε στη Γούλβς, ο οποίος είχε κοστίσει περίπου 25.000.000 ευρώ.
sport24.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις