Ανακοίνωσε τον Λουκάσεν για 3 χρόνια — Συμπαίκτης με τον Λοΐζου

Ανακοίνωσε τον Λουκάσεν για 3 χρόνια — Συμπαίκτης με τον Λοΐζου

Σερβικός σταθμός στην καριέρα του Ντέρικ Λουκάσεν.

Ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός αποχαιρετά την Πάφο FC έπειτα από δύο χρόνια και μετακομίζει στον Ερυθρό Αστέρα, αποτελώντας συμπαίκτη του Λοΐζου Λοΐζου.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, οι δύο πλευρές δεσμεύονται πλέον με συμβόλαιο έως το 2029 (τριετής διάρκεια). Αν και η διοίκηση της παφιακής ομάδας εξέφρασε την πρόθεση να τον κρατήσει, η συμφωνία δεν κατέστη δυνατή, κλείνοντας έτσι τον κύκλο του διεθνούς άσου που αγωνίστηκε και στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο με την Γκάνα.

 

 

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Τσιτσιπάς: «Γλυκόπικρη γεύση, απαιτώ περισσότερα από τον εαυτό μου» (ΒΙΝΤΕΟ)

Τσιτσιπάς: «Γλυκόπικρη γεύση, απαιτώ περισσότερα από τον εαυτό μου» (ΒΙΝΤΕΟ)

O Στέφανος Τσιτσιπάς έδωσε τα εύσημα στον Ben Shelton για την εμφάνισή του και τη νίκη του, ενώ τόνισε πως για τον ίδιο μένει μια γλυκόπικρη γεύση, όντας περήφανος με το πως πάλεψε στο τουρνουά, αλλά όχι ικανοποιημένος με την εμφάνισή του στο τελευταίο παιχνίδι.