Ενημέρωση από τον Άρη / Δεύτερη βδομάδα προετοιμασίας στην Πολωνία

Ενημέρωση από τον Άρη / Δεύτερη βδομάδα προετοιμασίας στην Πολωνία

Ενημέρωση από το γραφείο τύπου του Άρη, σχετικά με την προετοιμασία της ομάδας στην Πολωνία.

Αναλυτικά:

Στις προπονήσεις επέστρεψαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Άρη καθώς την Κυριακή το πρόγραμμα περιλάμβανε αποθεραπεία μετά το φιλικό με την Λέγκια το περασμένο Σάββατο.

Με το σημερινό πρόγραμμα, η προετοιμασία στην Πολωνία μπήκε ουσιαστικά στη δεύτερη βδομάδα η οποία περιλαμβάνει δυο φιλικά παιχνίδια την Τετάρτη και την Κυριακή.

Το πρωί οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν στο γυμναστήριο χωρισμένοι σε δύο γκρουπ.

Το απόγευμα η προπόνηση που διήρκησε κάτι περισσότερο από μία ώρα, πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο. Μετά τις ασκήσεις ενεργοποίησης και το ζέσταμα, ακολούθησαν ασκήσεις με πάσες και κυκλοφορία της μπάλας και ρόντο. Έπειτα ακολούθησε παιχνίδι σε μικρούς χώρους και παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Το τελευταίο κομμάτι της προπόνησης αναλώθηκε στις στατικές φάσεις.

Αύριο Τρίτη το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλά προπόνηση πρωί και απόγευμα, ενώ την Τετάρτη είναι προγραμματισμένο το δεύτερο φιλικό επί Πολωνικού εδάφους με αντίπαλο τη Hapoel Ra’ ananna. 

 

 

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Εκτός έδρας νίκη της ΕΘΑ κόντρα στην Ανόρθωση

Εκτός έδρας νίκη της ΕΘΑ κόντρα στην Ανόρθωση

Με εκτός έδρας νίκη της ΕΘΑ επί της Ανόρθωσης με τελικό αποτέλεσμα 67-64 έπεσε η αυλαία της 2ης αγωνιστικής για την 1η φάση της ECOMMBX Basket League, μετά την αναμέτρηση που έγινε στην αίθουσα της 2ης τεχνικής σχολής Λεμεσού.