Η επίσημη θέση της Σαλαμίνας για Μαυρουδή και Ομόνοια : «Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένας δίαυλος επικοινωνίας»

Η επίσημη θέση της Σαλαμίνας για Μαυρουδή και Ομόνοια : «Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένας δίαυλος επικοινωνίας»

Τις πληροφορίες που ήθελαν την Ομόνοια να βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τη Νέα Σαλαμίνα για την απόκτηση του Ανδρέα Μαυρουδή, διέψευσε ο αντιπρόεδρος των «ερυθρολεύκων», Γιώργος Μιχαήλ.

Με δηλώσεις του, ο παράγοντας της Νέας Σαλαμίνας ξεκαθάρισε πως τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχει καμία επικοινωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες για τον 18χρονο Κύπριο μεσοεπιθετικό, διαχωρίζοντας τις πληροφορίες από τις πραγματικές διαπραγματεύσεις.

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι στο παρελθόν υπήρξε προσέγγιση από την Ομόνοια, η οποία όμως δεν προχώρησε, καθώς υπήρξαν διαφωνίες στις απαιτήσεις της Νέας Σαλαμίνας, μεταξύ των οποίων και το ποσοστό μεταπώλησης του ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Μιχαήλ:

«Να ενημερώσουμε τον κόσμο ότι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε κάποιες περιπτώσεις. Είναι διαφορετικό να υπάρχουν πληροφορίες και διαφορετικό να υπάρχουν διαπραγματεύσεις. Αυτή τη στιγμή δεν βρισκόμαστε σε επαφές με την Ομόνοια για τον Μαυρουδή. Είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής. Στο παρελθόν είχε υπάρξει μία προσέγγιση από την Ομόνοια, όμως στη συνέχεια άλλαξε στάση λόγω κάποιων δικών μας απαιτήσεων, όπως το ποσοστό μεταπώλησης, και το ενδιαφέρον δεν προχώρησε. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένας δίαυλος επικοινωνίας με την Ομόνοια και όσα έχουν γραφτεί δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Γιατί το 90% των ανθρώπων είναι δεξιόχειρες: Η απάντηση ίσως κρύβεται στο περπάτημα στα δύο πόδια

Γιατί το 90% των ανθρώπων είναι δεξιόχειρες: Η απάντηση ίσως κρύβεται στο περπάτημα στα δύο πόδια

Νέα μελέτη του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης δείχνει ότι η δεξιοχειρία ίσως συνδέεται με δύο μεγάλες εξελικτικές αλλαγές του ανθρώπου.