Σε εξέλιξη η «παραγωγή» για παρουσίαση του Αϊγού!

Σε εξέλιξη η «παραγωγή» για παρουσίαση του Αϊγού!

Ακόμα δεν έχουν πέσει οι υπογραφές με τον Εμάνουελ Αϊγού, ο οποίος βρίσκεται από το βράδυ της πέμπτης στην Λεμεσό για να ρυθμιστούν οι τελικές διαδικασίες ένταξης του στον Απόλλωνα.

Για να κλείσει η «πράξη» φυσικά, θα πρέπει να μείνει τυπικά ελεύθερος από την Στουρμ Γκρατζ ο 25χρονος Αυστριακός στόπερ, με δεδομένο ότι διατηρεί συμβόλαιο μέχρι το 2028.

Φυσικά για να κατέβει στο νησί, σημαίνει ότι έγιναν σχετικές επαφές για να αλλάξει επαγγελματικό σταθμό.

Σε εξέλιξη είναι και η… παραγωγή και τα γυρίσματα (φωτογράφηση και πλάνα) για την παρουσίαση του ποδοσφαιριστή.

Αυτό το καλοκαίρι, η ομάδα που έχει αναλάβει αυτό το «κομμάτι» έχει παρουσιάσει… σπουδαία αποτελέσματα, τα οποία έχουν αποσπάσει εγκωμιαστικά σχόλια.  

Π.Χ. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Ιστορική επιστροφή της Ελλάδας στη 10η θέση της UEFA μετά από 14 χρόνια, παραμένει σταθερά στη 15η θέση η Κύπρος!

Ιστορική επιστροφή της Ελλάδας στη 10η θέση της UEFA μετά από 14 χρόνια, παραμένει σταθερά στη 15η θέση η Κύπρος!

Ο Ανδρέας Δημάτος αναδεικνύει την επιστροφή της Ελλάδας στη 10η θέση της UEFA και την εντυπωσιακή 8η θέση στη φετινή συγκομιδή, πάνω από Ιταλία, Γαλλία, Βέλγιο και Ολλανδία. Παραμένει σταθερά στην προνομιούχο 15η θέση η Κύπρος, έχοντας διαφορά ασφαλείας από τη 16η Ελβετία!