«Ο γάρος της ήμερας»: Οδηγός πάρκαρε σε χώρο με καθορισμένη χρήση και προκάλεσε αντιδράσεις - Δείτε φωτογραφία

«Ο γάρος της ήμερας»: Οδηγός πάρκαρε σε χώρο με καθορισμένη χρήση και προκάλεσε αντιδράσεις - Δείτε φωτογραφία

Προβληματισμό προκαλεί περιστατικό στάθμευσης οχήματος σε χώρο που προορίζεται αποκλειστικά για τη φόρτιση ηλεκτρικών οχημάτων.

Όπως φαίνεται στη φωτογραφία, το όχημα είναι σταθμευμένο σε σημείο όπου υπάρχει σχετική σήμανση για θέσεις φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Η συγκεκριμένη πρακτική ενδέχεται να δημιουργεί δυσκολίες στους οδηγούς ηλεκτρικών οχημάτων που χρειάζονται πρόσβαση στον σταθμό φόρτισης.

 

Οι χώροι αυτοί προορίζονται για τη φόρτιση ηλεκτρικών οχημάτων και η μη ορθή χρήση τους μπορεί να περιορίζει τη διαθεσιμότητα των υποδομών, ιδιαίτερα σε ώρες αυξημένης ζήτησης.

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της ΕΑΚ για το 2026

Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της ΕΑΚ για το 2026

Η ετήσια Γενική Συνέλευση της Ένωσης Αθλητικογράφων Κύπρου (ΕΑΚ) για το 2026, η οποία φέτος ήταν και Καταστατική, με σκοπό να εναρμονιστεί το καταστατικό της ΕΑΚ με πρόνοιες του περί σωματείων νόμου, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2026 στην αίθουσα Allwyn «Ευ Αγωνίζεσθαι» στο Ολυμπιακό Μέγαρο στη Λευκωσία.