Συνεχίστηκε για 5η μέρα η σκληρή δουλειά της Ομόνοιας στην Πολωνία (VIDEOS)
Συνεχίστηκε για 5η μέρα η σκληρή δουλειά στο Κίελτσε της Πολωνίας, όπου η Ομόνοια πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, ενόψει της νέας σεζόν (2026-2027).




Η Κυπριακή ομάδα επικράτησε με 2-1, με τέρματα των Μπρίτο στο 7' και Μπιέλ στο 35', ενώ το γκολ για τους Πολωνούς σημειώθηκε στο 47'.
Είναι ξεχωριστό το σημερινό γκολ για τον Μπιέλ, αφού σκόραρε στο ντεμπούτο του - έστω και ανεπίσημο - με τη φανέλα της Παφιακής ομάδας!
Το ματς δεν αντέχει σε κριτική, αφού ήταν ουσιαστικά ένα πρώτο... ξεμούδιασμα από την σκληρή προετοιμασία, με τον Ρικάρντο Σα Πίντο να προχωρεί και σε αρκετές αλλαγές.
Ο Πορτογάλος τεχνικός επέλεξε την ακόλουθη αρχική ενδεκάδα: Πέτρου, Μπρούνο, Ιωάννου, Λουίζ, Γκολντάρ, Ντράγκομιρ, Πέπε, Μπρίτο, Ζάζα, Μπιέλ, Κορέια.
Δείτε ολόκληρο το παιχνίδι στο πιο κάτω βίντεο:
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις