Κλέβουν την παράσταση στο παζάρι! Για να «σπάσουν το ρόδι»…

Κλέβουν την παράσταση στο παζάρι! Για να «σπάσουν το ρόδι»…

Βλέπουν Μουντιάλ οι ποδοσφαιρόφιλοι, ωστόσο δεν μένουν ασυγκίνητοι από την κίνηση στο παζάρι των μεταγραφών…

Η ομάδα της ΑΕΚ, με τις κινήσεις που κάνει μέχρι στιγμής, κλέβει την παράσταση στη πιάτσα.

Η τελευταία της ανακοίνωση αφορά τον 33χρονο Ολλανδό σέντερ μπακ (τον αντικαταστάτη του Ρομπέρζ) Φαν Ντε Χόορν, ο οποίος έχει αρκετά πλούσιο βιογραφικό.

Οι κιτρινοπράσινοι έχουν αποκτήσει μέχρι στιγμής, τους Κύπριους Πηλέα, Ζαχαρία Άδωνη, τον Βούλγαρο μεγαλωμένο στην Κύπρο Ιβάν Πάνκοφ, τον Τυνήσιο εξτρέμ Λαγιούνι, τον Σλοβένο χαφ Ρέπας, τον Αργεντινό φορ Αντερέγκεν και τον Βόσνιο τερματοφύλακα Μούφτιτς.   

Ο Τσάβι Ρόκα ψήφισε τον… περπατημένο στα κυπριακά γήπεδα τα τελευταία 2 χρόνια (όχι συνεχόμενα) Μάουρο Καμορανέζι.

Είναι ευρέως γνωστό, ότι στην ομάδα της Λάρνακας, η μεγάλη τους κάψα, είναι να πετύχουν να ανέβουν στην κορυφή του κυπριακού φουτμπόλ, κατακτώντας το πρωτάθλημα.

Σε 11 μήνες θα ξέρουμε, αν θα πετύχουν να σπάσουν το ρόδι…

Π.Χ. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Στο Γκίνες μία γυναίκα που έχει τα μακρύτερα μαλλιά στον πλανήτη - Αγγίζουν τα... τρία μέτρα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο Γκίνες μία γυναίκα που έχει τα μακρύτερα μαλλιά στον πλανήτη - Αγγίζουν τα... τρία μέτρα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Renu Dhariyal από την Ινδία είναι πλέον η γυναίκα με τα μακρύτερα μαλλιά στον πλανήτη, κατακτώντας μία θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες.