Το παράδοξο του Μουντιάλ - Καμία ομάδα δεν έχει κερδίσει έχοντας κυριαρχήσει στην κατοχή!
Το Μουντιάλ 2026 έχει φέρει ένα παράδοξο που κανείς δεν περίμενε: η κατοχή της μπάλας έχει γίνει σχεδόν… καταδίκη για όλες τις ομάδες.




Ο αγώνας μεταξύ Κολομβίας και Ουζμπεκιστάν, ο οποίος έληξε με σκορ 3-1 υπέρ των Νοτιοαμερικανών, μια μονομαχία στον πρώτο γύρο του 11ου ομίλου του Μουντιάλ 2026, προσέφερε θέαμα τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και στις κερκίδες του σταδίου «Banorte» στην Πόλη του Μεξικού.
Μερικοί από τους λιγότερο τυχερούς οπαδούς της Κολομβίας έδωσαν στη δημοσιότητα μερικές αξιομνημόνευτες εικόνες, οι οποίες γρήγορα έγιναν viral στο διαδίκτυο.
Στο 65ο λεπτό, με το σκορ στο 1-1, ο Λουίς Ντίας βρήκε δίχτυα και έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους Κολομβιανούς. Απαντες στο γήπεδο ξέσπασαν σε έντονους πανηγυρισμούς, όμως το πιο συγκινητικό στιγμιότυπο δεν ήρθε από το αγωνιστικό χώρο, αλλά από τις εξέδρες.
Κάποιοι φίλαθλοι της Κολομβίας, που βρίσκονταν σε αναπηρικά αμαξίδια, σηκώθηκαν όρθιοι μέσα σε δευτερόλεπτα από το γκολ, ξεσπώντας σε πανηγυρισμούς, τραγούδια και χορό.
Οι εικόνες τους να ξεπερνούν για λίγο τα φυσικά τους όρια και να γίνονται ένα με τη χαρά της ομάδας τους, έκαναν τον γύρο του κόσμου.
🇨🇴⚽ ¿'Milagro' en el Mundial? Dos aficionados colombianos se levantan de su silla de ruedas para celebrar la victoria ante Uzbekistán y desatan la indignación en redes sociales pic.twitter.com/TqoDtpUfGo
— El Periódico de España (@ElPeriodico_Esp) June 19, 2026
Πηγή: athletiko.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις