Με το όνομα του Ζότα τα επετειακά βραχιο λάκια της Εθνικής Πορτογαλίας στο Μουντιάλ

Με το όνομα του Ζότα τα επετειακά βραχιο λάκια της Εθνικής Πορτογαλίας στο Μουντιάλ

Άπαντες οι διεθνείς της Πορτογαλίας φορούν επετειακά της χώρας στο Μουντιάλ του 2026 με τα ονόματα όλου του , συμπεριλαμβανομένου και εκείνου του Ντιόγκο Ζότα.

Την ερχόμενη Τετάρτη (17/06) η Πορτογαλία θα ριχτεί στη μάχη του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βόρειας Αμερικής, αντιμετωπίζοντας τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό στην πρεμιέρα του 11ου ομίλου της διοργάνωσης.

Οι Ίβηρες βρίσκονται εδώ και ημέρες στο Χιούστον του Τέξας όπου πραγματοποιούν τις προπονήσεις τους ενόψει της δικής τους πρεμιέρας στον θεσμό.

Άπαντες στις τάξεις της Πορτογαλίας προέβησαν σε μια όμορφη κίνηση με στόχο το δέσιμο και τη βελτίωση των σχέσεων της ομάδας, καθώς, όλοι οι ποδοσφαιριστές φορούν επετειακά βραχιολάκια της χώρας με τα ονόματα όλου του ρόστερ.

Μεταξύ των ονομάτων βρίσκεται και εκείνο του αείμνηστου Ντιόγκο Ζότα, με την εθνική της χώρας να τιμά τον εκλιπών στράικερ.

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

ΟΜΟΝΟΙΑ: Sold out με Άρη

ΟΜΟΝΟΙΑ: Sold out με Άρη

Η Ομόνοια ανακοίνωσε sold out για τα εισιτήρια που είχε στη διάθεσή της για το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Άρη.