Τρομερά πράγματα στο Μουντιάλ: Έκλεψαν τον εξοπλισμό της εθνικής Αγγλίας

Τρομερά πράγματα στο Μουντιάλ: Έκλεψαν τον εξοπλισμό της εθνικής Αγγλίας

Απίθανα σκηνικά συμβαίνουν στο Μουντιάλ 2026, με τα αγγλικά Μέσα να αναφέρουν ότι ο εξοπλισμός της εθνικής Αγγλίας κλάπηκε και η ομάδα δεν μπορεί να κάνει ούτε προπόνηση.

Ένα περίεργο και ταυτοχρόνως σπάνιο συμβάν έλαβε χώρα στην άλλη μεριά του Ατλαντικού, με την εθνική Αγγλίας να δέχεται… πλιάτσικο.

Σύμφωνα με Μέσα από το Νησί, ο εξοπλισμός των «τριών λιονταριών», από μπάλες, μέχρι παπούτσια και φανέλες κλάπηκε και η ομάδα τη δεδομένη στιγμή δεν μπορεί ούτε να προπονηθεί.

Σύμφωνα με τα ίδια ρεπορτάζ οι υπεύθυνοι της ομάδα βρίσκονται σε άμεση επικοινωνία με τις αστυνομικές αρχές του Κάνσας, εκεί όπου βρίσκεται η εθνική Αγγλίας, για να βρεθούν τα κλοπιμαία ή έστω να αντικατασταθούν, ώστε οι ποδοσφαιριστές να μπορέσουν να πραγματοποιήσουν την προγραμματισμένη τους προπόνηση.

Όλα αυτά μόλις μερικά 24ωρα πριν την πρεμιέρα της ομάδας απέναντι στην Κροατία την Τετάρτη (17/06).
 
sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Έτοιμη για την πτήση... ανατροπής η ΑΕΚ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από το αεροδρόμιο Λάρνακας

Έτοιμη για την πτήση... ανατροπής η ΑΕΚ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από το αεροδρόμιο Λάρνακας

Η ΑΕΚ αναχωρεί (18:30) για την Ρουμανία, ενόψει του επαναληπτικού αγώνα του 2ου προκριματικού γύρου του UEFA Conference League με αντίπαλο την Beitar Jerusalem FC, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη (30/07, 20:30) στο Ilie Oană Stadium.