UEFA Women's Champions League: Στις 18 Ιουνίου η κλήρωση για Apollon Ladies και Ομόνοια Λευκωσίας

UEFA Women's Champions League: Στις 18 Ιουνίου η κλήρωση για Apollon Ladies και Ομόνοια Λευκωσίας

Στις 18 Ιουνίου στη Νιόν της Ελβετίας θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της πρώτης και της δεύτερης προκριματικής φάσης για τη διοργάνωση UEFA Women's Champions League ποδοσφαιρικής περιόδου 2026-2027.

Η Κύπρος θα εκπροσωπηθεί από την πρωταθλήτρια μας ομάδα Apollon Ladies και την Ομόνοια Λευκωσίας, που θα λάβει μέρος για πρώτη φορά σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Η πρώτη προκριματική φάση θα διεξαχθεί μεταξύ 18-22 Ιουλίου και η δεύτερη φάση, όπου αρχίζουν οι ομάδες μας, μεταξύ 5-8 Αυγούστου.

Οι ομάδες μας θα κληρωθούν σε όμιλο τεσσάρων ομάδων και θα δώσουν δύο αγώνες.

Οι Apollon Ladies εκδήλωσαν ενδιαφέρον για να φιλοξενήσουν τον όμιλο στην Κύπρο και το θέμα με τις χώρες που θα φιλοξενήσουν τους αγώνες θα γίνουν γνωστές μετά από τη διαδικασία της κλήρωσης.

Οι ομάδες που θα εξασφαλίσουν πρόκριση από τη δεύτερη φάση, θα συνεχίσουν στην τρίτη φάση (κλήρωση στις 11 Αυγούστου) όπου οι αγώνες θα είναι διπλοί και θα γίνουν στις 26 Αυγούστου και 2 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα. Οι ομάδες που θα προκριθούν θα συνεχίσουν στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης.

Ενόψει της συμμετοχής τους στη διοργάνωση, οι ομάδες μας θα αρχίσουν την προετοιμασία τους στις 22 Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Βγήκε το φιρμάνι για Μπέργκστρομ

Βγήκε το φιρμάνι για Μπέργκστρομ

Την ανανέωση του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή, Εμίλ Μπέργκστρομ για έναν ακόμη χρόνο ανακοίνωσε η Ανόρθωση.