«Ο Ρονάλντο θα ευνοηθεί όπως ακριβώς ευνοήθηκε και ο Μέσι στο Κατάρ» - Ποιος... «κάρφωσε» τον Πορτογάλο σούπερ σταρ!

«Ο Ρονάλντο θα ευνοηθεί όπως ακριβώς ευνοήθηκε και ο Μέσι στο Κατάρ» - Ποιος... «κάρφωσε» τον Πορτογάλο σούπερ σταρ!

Ο Ντιέγκο Λουγκάνο, πρώην αρχηγός της εθνικής Ουρουγουάης εξέφρασε τις... ανησυχίες του σχετικά με τη διαιτησία ενόψει Μουντιάλ 2026, τονίζοντας την εύνοια που θα χαίρει ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ένας από τους σπουδαιότερους ποδοσφαιριστές που έβγαλε ποτέ η Ουρουγουάη, ο Ντιέγκο Λουγκάνο, μέσα από δηλώσεις του στο ESPN Brazil, άφησε αιχμές για τον τρόπο διαιτησίας που αναμένεται να ακολουθηθεί στο Μουντιάλ του 2026.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως ο σταρ της Πορτογαλίας Κριστιάνο Ρονάλντο θα ευνοηθεί ακριβώς όπως ευνοήθηκε και ο Λιονέλ Μέσι στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Η Πορτογαλία, ίσως λίγο περισσότερο από τους άλλους, γιατί ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα έχει πέναλτι υπέρ του, όπως είχε ο Λιονέλ Μέσι στο Κατάρ. Δεν το έχω ξεχάσει ούτε για ένα δευτερόλεπτο. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Ο Ρονάλντο θα έχει πέναλτι υπέρ του, όπως είχε και ο Μέσι το 2022. Είναι γεγονός. Η Αργεντινή βοηθήθηκε για να γίνει παγκόσμια πρωταθλήτρια, επειδή κέρδισε αρκετά πέναλτι που ήταν τραβηγμένα».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

ΒΙΝΤΕΟ: Σοκαριστική ανατροπή οχήματος στον δρόμο Λεμεσού–Άλασσας

ΒΙΝΤΕΟ: Σοκαριστική ανατροπή οχήματος στον δρόμο Λεμεσού–Άλασσας

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (20/7) στον δρόμο Λεμεσού–Άλασσας, όταν όχημα ανατράπηκε και κατέληξε αναποδογυρισμένο στη μέση του δρόμου.