Η πρώτη κίνηση του Γκουαρδιόλα μετά το τέλος από τη Μάντσεστερ Σίρι - Δεν το περίμενε κανείς

Η πρώτη κίνηση του Γκουαρδιόλα μετά το τέλος από τη Μάντσεστερ Σίρι - Δεν το περίμενε κανείς

Ο Γκουαρδιόλα φέρεται να σχεδιάζει την επιστροφή του στη Βαρκελώνη, έχοντας ήδη βάλει στο στόχαστρο μια πολυτελή κατοικία αξίας 13,5 εκατομμυρίων λιρών στην περιοχή Pedralbes, σύμφωνα με τη «Sun».

Ο νέος «παράδεισος» του Γκουαρδιόλα

Το εντυπωσιακό νεόδμητο σπίτι διαθέτει πισίνα, θέα στη θάλασσα, γυμναστήριο και τζακούζι, ενώ απέχει μόλις 100 μέτρα από το σπίτι που ζούσε με σύζυγό του, Κριστίνα Σέρα, με την οποία πλέον έχει χωρίσει. Πέρυσι, έγινε γνωστό ότι το ζευγάρι ξεκίνησε τις διαδικασίες διαζυγίου ύστερα από 30 χρόνια κοινής ζωής. Σύμφωνα με το ισπανικό Μέσο «Antena» 3, η Σέρα έχει μετακομίσει από την κοινή τους κατοικία αξίας 8,5 εκατομμυρίων λιρών σε άλλο ακίνητο στην περιοχή Eixample.

 

Ο Γκουαρδιόλα και η επιχειρηματίας στον χώρο της μόδας έχουν αποκτήσει τρία παιδιά. Κατά τη διάρκεια της θητείας του στη Σίτι, ο 55χρονος διέμενε στο συγκρότημα Deansgate CitySuites στο κέντρο του Μάντσεστερ, ενώ η Σέρα έζησε μαζί του στην Αγγλία πριν επιστρέψει στην Ισπανία πριν από τρία χρόνια. Πέρυσι υπήρχαν δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι το ζευγάρι προσπαθεί να επανασυνδεθεί, ενώ ο Γκουαρδιόλα έχει συνδεθεί και με θέσεις στην εθνική ομάδα, κάτι που θα του επέτρεπε να περνά περισσότερο χρόνο στη Βαρκελώνη.

 

athletiko.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ο Κβαρατσκέλια, ο Λεβαντόφσκι και ο... Καρέτσας: Ο άσος της Γκενκ στην κορυφαία ενδεκάδα απόντων από το Μουντιάλ

Ο Κβαρατσκέλια, ο Λεβαντόφσκι και ο... Καρέτσας: Ο άσος της Γκενκ στην κορυφαία ενδεκάδα απόντων από το Μουντιάλ

Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας είναι στην κορυφαία ενδεκάδα των ποδοσφαιριστών που δεν θα βρεθούν στο Μουντιάλ 2026.