Οι έντεκα του Ρικάρντο Σα Πίντο για τον τελικό κυπέλλου με αντίπαλο τον Απόλλωνα
Δείτε την αρχική ενδεκάδα που επέλεξε ο προπονητής της Πάφος FC, Ρικάρντο Σα Πίντο, για τον αποψινό (19:00) τελικό κυπέλλου στο ΓΣΠ με αντίπαλο τον Απόλλωνα:




Η ανακοίνωση:
Ομιλητές στη συνάντηση ήταν ο Διευθύνων Σύμβουλος του Άρη, Πάβελ Γκογκνίτζε, καθώς και ο Εμπορικός Διευθυντής και Διευθυντής Μάρκετινγκ της ομάδας, Ντάνιελ Τέλεμαν.
Στη συνάντηση έγινε αναφορά στην αύξηση του μέσου όρου προσέλευσης φιλάθλων στους εντός έδρας αγώνες του Άρη για τη σεζόν 2025-26, την αύξηση του αριθμού ακόλουθων στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, καθώς και την αύξηση του αριθμού των εκδηλώσεων που πραγματοποίησε η ομάδα σε διάφορα σχολεία και νηπιαγωγεία.
Ειδικός προσκεκλημένος της εκδήλωσης ήταν ο Σύμβουλος Βιωσιμότητας του Άρη, Ιωάννης Κωνσταντόπουλος, ο οποίος ταξίδεψε από την Ελλάδα αποκλειστικά για τη συνάντηση. Ο κ. Κωνσταντόπουλος ανέλυσε τα αποτελέσματα της έκθεσης και παρουσίασε τους στρατηγικούς πυλώνες στους οποίους βασίστηκαν οι δράσεις του συλλόγου.
Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση των συνεργασιών.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις