Πιάστηκαν στα χέρια Βαγγέλης Μαρινάκης και Γρηγόρης Δημητριάδης στο Telekom Center!

Πιάστηκαν στα χέρια Βαγγέλης Μαρινάκης και Γρηγόρης Δημητριάδης στο Telekom Center!

Πιάστηκαν στα χέρια ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, με τον πρώην γ.γ. του πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη, στα επίσημα του Telekom Center! Σκίστηκε η μπλούζα του προέδρου της ΠΑΕ!

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε στα επίσημα του Telekom Center, με πρωταγωνιστές τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΟλυμπιακόςΒαγγέλη Μαρινάκη, και τον πρώην γενικό γραμματέα του πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη. Οι δύο άνδρες ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση, η οποία -σύμφωνα με μαρτυρίες- κατέληξε σε χειροδικίες, με αποτέλεσμα να σκιστεί η μπλούζα του προέδρου της ΠΑΕ.

Η ένταση άναψε όταν ο Κώστας Καραπαπάς κατέβηκε στην εξέδρα των επισήμων και πλησίασε τον Δημητριάδη. Ακολούθησε σκληρός λεκτικός καβγάς, με εκατέρωθεν φωνές και έντονη νευρικότητα.

Λίγο αργότερα στο σημείο βρέθηκε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος μπήκε στη συζήτηση, ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο το θερμόμετρο. Η αντιπαράθεση ξέφυγε, με τους δύο άνδρες να ανταλλάσσουν ύβρεις και -όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες- να πιάνονται στα χέρια. Την ίδια στιγμή, εκτοξεύτηκε και ποτήρι προς την πλευρά του Δημητριάδη.

Από τη συμπλοκή σκίστηκε η μπλούζα του Μαρινάκη, ο οποίος αρχικά φορούσε άσπρη. Λίγο αργότερα εμφανίστηκε με μαύρη μπλούζα, ενώ φωτογραφίες τον έδειχναν να χαιρετά χαμογελαστός φίλους του Ολυμπιακού που τον πλησίαζαν.

Πηγές αναφέρουν, επίσης, ότι ο Μαρινάκης δεν χαιρέτησε τους αδελφούς Αγγελόπουλους στο παρκέ, με έναν από τους δύο να αποχωρεί από το σημείο και να ανεβαίνει στα επίσημα.

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Τα δάκρυα των Βεζένκοφ, Πρίντεζη και Παπανικολάου για την 4η Euroleague του Ολυμπιακού!

Τα δάκρυα των Βεζένκοφ, Πρίντεζη και Παπανικολάου για την 4η Euroleague του Ολυμπιακού!

Με δάκρυα στα μάτια οι Παπανικολάου και Βεζένκοφ μετά τον επικό τελικό με τη Ρεάλ και την κατάκτηση της Euroleague από τον Ολυμπιακό, συγκινημένος και ο Γιώργος Πρίντεζης για την αγαπημένη του ομάδα.