Η ομάδα που κατέθεσε πρόταση στον Λεβαντόφσκι
Το συμβόλαιο του Πολωνού στράικερ με την Μπαρτσελόνα ολοκληρώνεται σε λίγες εβδομάδες και η Πόρτο θέλει να κάνει το μεταγραφικό... μπαμ.




Με 23 γκολ στο πρωτάθλημα, απέχει μόλις ένα τέρμα από το ρεκόρ των 24 γκολ σε σεζόν πλέι-οφ 36 αγώνων, το οποίο διατηρεί ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ από την αγωνιστική περίοδο 2016-17. Την ίδια επίδοση είχε φτάσει και ο Σερτζιάο με τη φανέλα της Δόξας το 2009, αλλά σε πρωτάθλημα 32 αγωνιστικών.
Ο 28χρονος επιθετικός έχει πλέον μπροστά του τη δυνατότητα να καταγράψει την κορυφαία επιθετική επίδοση μιας σεζόν από τότε που εφαρμόστηκε το υφιστάμενο σύστημα πλέι-οφ στο κυπριακό ποδόσφαιρο.
Έτσι, τα δύο τελευταία παιχνίδια απέναντι σε ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα μόνο αδιάφορα δεν είναι για τον Μαέ, αφού αποτελούν την ευκαιρία του να περάσει στην ιστορία με ένα σπουδαίο ατομικό επίτευγμα και να ολοκληρώσει με ιδανικό τρόπο μια εντυπωσιακή χρονιά.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις