Το ξεκάθαρο μήνυμα της Ομόνοιας στον Σεμέδο

Το ξεκάθαρο μήνυμα της Ομόνοιας στον Σεμέδο

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Αντρέας Δημητρίου ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περίπτωση Σεμέδο.

«Είναι λογικό κάποιος να ισχυριστεί ότι είναι δύσκολη περίπτωση. Έχει προσοχή πάνω του. Όπως είπε και ο κ. Ταραπουλούζης έχει τη δική μας την πρόταση. Πρόσφερε πάρα πολλά και εκτός και εντός γηπέδου ήταν επαγγελματίας. Ότι κι αν αποφασίσει εμείς θα είμαστε μαζί του. Θέλουμε να γνωρίζουμε πριν τον Μουντιάλ για να ξέρουμε αν θα τον προχωρήσουμε σε αναπλήρωση, ο προγραμματισμός τρέχει».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

SAFE: Έλαβε την πρώτη δόση η Κύπρος – 177,2 εκατ. ευρώ για αμυντικές επενδύσεις

SAFE: Έλαβε την πρώτη δόση η Κύπρος – 177,2 εκατ. ευρώ για αμυντικές επενδύσεις

Την πρώτη της πληρωμή ύψους 177,2 εκατομμυριων ευρώ στο πλαίσιο του χρηματοδοτικού μέσου άμυνας SAFE έλαβε σήμερα η Κύπρος, ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Το ποσό αντιστοιχεί στο 15% της συνολικής της κατανομής ύψους ενός κόμμα δύο δισεκατομμυρίων ευρώ.