Τα νεότερα για Μασούρα, Ανδρέου, αν θα γίνει απονομή του τίτλου το Σάββατο και η ενημέρωση για τους πανηγυρισμούς

Τα νεότερα για Μασούρα, Ανδρέου, αν θα γίνει απονομή του τίτλου το Σάββατο και η ενημέρωση για τους πανηγυρισμούς

Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία της Ομόνοιας για το Σαββατιάτικο (02/05, 19:00) ματς στο ΓΣΠ με αντίπαλο τον Άρη για την 6η αγωνιστική των πλέι-οφ.

Ένα παιχνίδι το οποίο αν το «τριφύλλι» κερδίσει, τότε θα κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα, χωρίς να το ενδιαφέρει τι θα κάνει η ΑΕΚ την Κυριακή (03/05, 17:00) στο εκτός έδρας ντέρμπι απέναντι στο ΑΠΟΕΛ και θα δοθεί το... σύνθημα για να γιορταστεί δεόντως αυτή η μεγάλη επιτυχία από τον πράσινο λαό, με επίκεντρο των πανηγυρισμών φυσικά, τη Λευκωσία, που θα «ντυθεί» στα πράσινα.

Σημειώνουμε ότι δεν θα γίνει απονομή του τίτλου το Σάββατο σε περίπτωση νίκης της Ομόνοιας και επίσης, δεν θα υπάρξουν πανηγυρισμοί στο «Ηλίας Πούλλος» λόγω των έργων που γίνονται, αλλά και του τουρνουά ακαδημιών που θα διεξαχθεί στις αρχές Ιουνίου. Επιπλέον, δεν έχει αποφασιστεί τίποτα ακόμη για το πότε, πού και πώς θα γίνει η φιέστα για την κατάκτηση του τίτλου.

Σε περίπτωση όμως που νικήσει η Ομόνοια τον Άρη το ερχόμενο Σάββατο (02/05) και κατακτήσει μαθηματικά το πρωτάθλημα, θα υπάρξει άμεση συνεννόηση με την Αστυνομία και θα ενημερωθεί ο κόσμος για το πού θα γίνει η κορύφωση των πανηγυρισμών.

Μέσα σ' όλα αυτά, υπάρχουν φυσικά και αγωνιστικά νέα για το ματς με τον Άρη, με τον Παναγιώτη Ανδρέου να μην υπολογίζεται λόγω τραυματισμού, ενώ ο Μασούρας προπονείται κανονικά και είναι στη διάθεση του Χένινγκ Μπεργκ!

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΣΕΜΕΔΟ: Το εντυπωσιακό πάρτι γενεθλίων για τα 32 του χρόνια! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΣΕΜΕΔΟ: Το εντυπωσιακό πάρτι γενεθλίων για τα 32 του χρόνια! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο αγαπημένος άσος της Ομόνοιας, Γουίλι Σεμέδο, γιόρτασε τα 32α γενέθλιά του και το κλίμα δεν θα μπορούσε να είναι τίποτα λιγότερο από εντυπωσιακό!