ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ: «Όλοι στα αποδυτήρια αντιλαμβάνονται το βάρος αυτής της φανέλας - Πρέπει να ανασυνταχθούμε»

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ: «Όλοι στα αποδυτήρια αντιλαμβάνονται το βάρος αυτής της φανέλας - Πρέπει να ανασυνταχθούμε»

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στο Δασάκι μετά το τέλος της αναμέτρησης ανάμεσα στον Εθνικό Άχνας και τον Ολυμπιακό για την 4η αγωνιστική των πλέι-άουτ, ο βοηθός προπονητής της Λευκωσιάτικης ομάδας, Νεκτάριος Αλεξάνδρου.

Αναλυτικά:

«Προσπαθήσαμε να δώσουμε λύσεις και να γίνουμε πιο απαιτητικοί. Καταφέραμε να αντιδράσουμε και να πάμε στο ημίχρονο με το 2-1. Όλοι στα αποδυτήρια αντιλαμβάνονται το βάρος αυτής της φανέλας. Πρέπει να ανασυνταχθούμε, γιατί έχουμε μόνο τέσσερις μέρες για το παιχνίδι με την Ομόνοια Αραδίππου. Πιστεύω ότι αν πάρουμε τη νίκη θα κάνουμε το μεγάλο βήμα και για τα επόμενα παιχνίδια. Μπορούσαμε να γίνουμε πιο δημιουργικοί, ίσως θα έπρεπε να ήμασταν πιο γρήγοροι, γιατί ο Εθνικός δεν είναι ομάδα που μπορείς να διασπάσεις εύκολα. Γαι εμάς είναι τελικός το παιχνίδι της Παρασκευής».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Σενάρια για αναβολή αγώνων στην Premier League, τίποτα επιβεβαιωμένο - Τέσσερα τα παιχνίδια!

Σενάρια για αναβολή αγώνων στην Premier League, τίποτα επιβεβαιωμένο - Τέσσερα τα παιχνίδια!

Ένα... τρελό σενάριο υπάρχει τις τελευταίες ώρες, σχετικά με την αναβολή τεσσάρων αναμετρήσεων της 8ης αγωνιστικής της Premier League. Ο καιρός στο «Νησί» δεν είναι τόσο βοηθητικός, ενώ τα πράγματα αναμένεται να γίνουν πολύ χειρότερα. Μια ισχυρή καταιγίδα, άνεμοι και γενικότερα μια σφοδρή κακοκαιρία μπορεί να πλήξουν τη λίγκα, με συνέπεια να μην αγωνιστούν οκτώ ομάδες!