ΘΕΛΑΔΕΣ: «Μας βοήθησε το γκολ της ισοφάρισης - Στο Β' ημίχρονο δείξαμε πολύ πιο μεγάλη αυτοπεποίθηση»

ΘΕΛΑΔΕΣ: «Μας βοήθησε το γκολ της ισοφάρισης - Στο Β' ημίχρονο δείξαμε πολύ πιο μεγάλη αυτοπεποίθηση»

Δείτε τι δήλωσε ο προπονητής της Πάφου, Άλμπερτ Θελάδες, μετά το τέλος του επαναληπτικού ημιτελικού του κυπέλλου που διεξήχθη στο «Στέλιος Κυριακίδης» με αντίπαλο την ΑΕΛ.

Αναλυτικά:

«Ευχαριστώ τους οπαδούς που μας βοήθησαν. Ήρθαν στην προπόνηση της ομάδας και μας στήριξαν, ενώ και σήμερα μας έσπρωξαν στην πρόκριση. Μαζί πήραμε το εισιτήριο για το μεγάλο τελικό».

Για τη διαφορά απόδοσης στο Α' και Β' ημίχρονο: «Είναι αλήθεια πως είναι δύσκολο να φτάσεις στον τελικό. Στο πρώτο μέρος αρχίσαμε καλά και δημιουργήσαμε μία ευκαιρία με τον Λελέ. Στη συνέχεια μας πίεσαν, αμυνθήκαμε περισσότερο, όμως δεν μείναμε να περιμένουμε να επιτεθεί η ΑΕΛ. Σίγουρα μας βοήθησε το γκολ της ισοφάρισης. Στο Β' ημίχρονο αλλάξαμε μερικά πράγματα και δείξαμε πολύ πιο μεγάλη αυτοπεποίθηση. Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου, γιατί δουλέψαμε πολύ γι' αυτή την πρόκριση».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Αμερικάνικο ποδόσφαιρο: Το πιο επικίνδυνο άθλημα στον κόσμο και το ανησυχητικό εύρημα ιατρικής μελέτης

Αμερικάνικο ποδόσφαιρο: Το πιο επικίνδυνο άθλημα στον κόσμο και το ανησυχητικό εύρημα ιατρικής μελέτης

Τουλάχιστον 1 στους 4 παίκτες του NFL εμφανίζει εγκεφαλική νόσο κατά τη διάρκεια της ζωής του. Τι αναφέρεται στη δημοσίευση του British Medical Journal.