ΡΟΘΑΔΑ: «Με την απόσταση που έχει πάρει η Ομόνοια, είναι δύσκολο να ανατραπεί η κατάσταση»
Διαβάστε όλα όσα είπε ο ο Χάβι Ροθάδα μετά την ήττα της ΑΕΚ από την Ομόνοια.




Το παιχνίδι ανάμεσα στην Μπουλαζάκ και τη Σαλόν για την LNB επρόκειτο να ξεκινήσει, όμως το τζάμπολ καθυστέρησε για έναν εντελώς απρόσμενο λόγο.
Ένας άνδρας των ειδικών δυνάμεων, ο οποίος προφανώς συμμετείχε σε κάποιο σόου πριν την έναρξη, κατέβηκε με σχοινιά από την οροφή του γηπέδου, αλλά στη συνέχεια φάνηκε να αντιμετωπίζει πρόβλημα.
Ο στρατιώτης, με καλυμμένο το πρόσωπό του, έμεινε για αρκετή ώρα ακινητοποιημένος, καθώς φάνηκε να έχει «κολλήσει» στα σχοινιά, αδυνατώντας να συνεχίσει την κάθοδο ή την άνοδό του. Το ασυνήθιστο θέαμα προκάλεσε την έκπληξη αλλά και τα γέλια των θεατών που βρίσκονταν στις εξέδρες.
Τελικά, μετά από μερικά λεπτά, ο καταδρομέας κατάφερε να απεμπλακεί και άρχισε να ανεβαίνει ξανά προς την οροφή, αποχωρώντας από το οπτικό πεδίο της κάμερας. Αμέσως μετά, ο αγώνας ανάμεσα στην Μπουλαζάκ και τη Σαλόν ξεκίνησε κανονικά, με το συμβάν να καταγράφεται ως ένα από τα πιο παράξενα και αξιομνημόνευτα στιγμιότυπα της σεζόν.
Mais qu’est-ce qu’il se passe à Boulazac ? 🤣
— Betclic ELITE (@Betclic_ELITE) April 13, 2026
Le début de Boulazac-Chalon retardé par… un militaire suspendu au-dessus du parquet ⁉️#BetclicElite #Basketball pic.twitter.com/VjHy84fAEE
sportal.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις