Ο 20χρονος επιθετικός της Μπερεκούμ Τσέλσι τραυματίστηκε θανάσιμα στο κεφάλι όταν ένοπλοι επιτέθηκαν στο λεωφορείο της ομάδας, την ώρα που επέστρεφε από αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην FC Σαμαρτέξ. Η επίθεση σημειώθηκε σε δρόμο κοντά στην περιοχή Αχιρέσου, όπου οι δράστες σταμάτησαν το όχημα και ανάγκασαν παίκτες και προσωπικό να διαφύγουν.
Αρκετά μέλη της ομάδας τραυματίστηκαν, ενώ ο Φριμπόνγκ μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο «Bibiani Government», όπου και κατέληξε λίγο μετά.
Οι αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών αλλά και για τυχόν αγνοούμενους. Ο άτυχος ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν ως δανεικός από την Αντουάνα FC και τη φετινή σεζόν είχε 13 συμμετοχές και 2 γκολ.