Μπαρτσελόνα: Ο Φεράν Τόρες ξεπέρασε τον Γιόχαν Κρόιφ

Μπαρτσελόνα: Ο Φεράν Τόρες ξεπέρασε τον Γιόχαν Κρόιφ

Ο Φεράν Τόρες μπήκε στο Top 50 των σκόρερ όλων των εποχών για την Μπαρτσελόνα.

Ιστορική επίδοση για τον Φεράν Τόρες. Με τα δύο γκολ που πέτυχε στη νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Εσπανιόλ (4-1) έφτασε μπήκε στο Top 50 των σκόρερ όλων των εποχών στην ιστορία των «μπλαουγκράνα».

Μάλιστα, ο 26χρονος άσος φτάνοντας τα 61 γκολ (σε 201 εμφανίσεις) με την «Μπάρτσα» ξεπέρασε τον θρύλο Γιόχαν Κρόιφ, που είχε μείνει στα 60 (αλλά σε 180 συμμετοχές).

Η κορυφή είναι απλησίαστη και ανήκει στον Λιονέλ Μέσι με 672 γκολ.

 

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Και ο «πόλεμος» συνεχίζεται: Νέες... «μπηχτές» της Κρίσταλ Πάλας για τη Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη

Και ο «πόλεμος» συνεχίζεται: Νέες... «μπηχτές» της Κρίσταλ Πάλας για τη Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη

Η κατάκτηση του Conference League από την Κρίσταλ Πάλας δεν έφερε μόνο πανηγυρισμούς στο «στρατόπεδο» των Λονδρέζων, αλλά και... ξεκάθαρες αιχμές προς τη Νότιγχαμ Φόρεστ, τον ιδιοκτήτη της Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και την UEFA.